Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πονοκέφαλοι πάσης φύσεως για τον ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Tελειωμό δεν έχουν οι πονοκέφαλοι στον ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που
ανακοίνωσε τις υποψηφιότητές του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μετά την γκρίνια που έχει προκαλέσει στην Κουμουνδούρου η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη για την Περιφέρεια της Πελοππονήσου, σειρά παίρνει ο υποψήφιος στη Δυτική Μακεδονία Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ο υποψήφιος εκτός από διάφορες αναρτήσεις όπου υποβάθμιζε το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζει διώξεις, είχε καλέσει σε εκπομπή του τον Ηλία Κασιδιάρη τον οποίο μάλιστα ευχαριστούσε θερμά που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του. 

Σε βίντεο στο YouTube , ο Καρυπίδης από το βήμα τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, μεταφέρει την είδηση ότι «ο Δένδιας σχεδιάζει να φέρει μετανάστες στην περιοχή» και την σχολιάζει λέγοντας ότι δεν χρειάζεται η τοπική κοινωνία να λειτουργήσει με αργά ανακλαστικά και στην πεπατημένη «η Δυτική Μακεδονία να τρώει την μια σφαλιάρα μετά την άλλη».

Οι περιπτώσεις υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη προκαλέσει πολλές συζητήσεις ενώ δύο μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Λάμπρου και η Μάνια Μπαρσέφκσι, θα θέσουν τα σχετικά ζητήματα ενώπιον της συνάντησης της Π.Γ. του κόμματος την Τετάρτη, στις 16:00.



Πηγη: efsyn.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *