Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τσιγάρο "έξω" μετά την Έδεσσα και στην Αριδαία!

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στους ιδιοκτήτες των μαγαζιών της Αριδαίας καθώς από σήμερα αναγκάστηκαν να ζητούν από τους καπνίζοντες πελάτες να μην καπνίζουν εντός των καταστημάτων.

Φυσικά και το μέτρο του Υπουργείου είναι σε ισχύ από της αρχές του χρόνου ωστόσο παρατηρούνταν κάποια σχετική χαλάρωση επί του θέματος. Από σήμερα όμως και μετά από πληροφορία πως επίκεινται επισκέψεις παρατηρητών εξ Εδέσσης, όλες οι καφετέριες απαγόρευσαν το κάπνισμα εντός του μαγαζιού αλλά και εντός του περιβαλλομένου από νάιλον χώρου! Οι περισσότερες μάλιστα σήκωσαν το νάιλον ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τον αντικαπνιστικό νόμο.


Οι ιδιοκτήτες φέρονται αρκετά εκνευρισμένοι καθώς όπως υποστηρίζουν πληρώνουν πάρα πολλά σε φόρους και αν αναγκαστούν να τηρήσουν το μέτρο θα υπάρξει μεγάλη πτώση του τζίρου τους. Αυτήν την άποψη συμμερίζονται και οι ιδιοκτήτες καφετεριών της Εδέσσης και μάλιστα σκέφτονται να κλείσουν τα καταστήματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας!!





Πηγή:ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *