Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η Μαργκό Ρόμπι και η "ανήθικη" πρόταση του Χέφνερ (pics)

Η Μαργκό Ρόμπι και η "ανήθικη" πρόταση του Χέφνερ (pics)
Ο ιδιοκτήτης του Playboy εξέφρασε την επιθυμία του η σταρ του "Λύκου της Γουόλ Στριτ" να φωτογραφηθεί γυμνή στις σελίδες του ανδρικού περιοδικού!

Πριν λίγες ημέρες, ο Χιου Χέφνερ δήλωσε γοητευμένος από την ομορφιά και τα κάλλη της Μαργκό Ρόμπι, της πρωταγωνίστριας του "Λύκου της Γουόλ Στριτ", ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να τη δει γυμνή στις σελίδες του Playboy.


"Εμείς θέλουμε πάντα τη νούμερο ένα, την πιο διάσημη κοπέλα της στιγμής και ας αλλάζει κάθε εβδομάδα… Πραγματικά, αγάπησα το φιλμ και η κοπέλα που υποδύεται τη γυναίκα του Ντι Κάπριο είναι πολύ όμορφη. Θα πρέπει να φωτογραφηθεί στο Playboy! Θα της στείλω μήνυμα! Την περιμένουμε. Θα ήταν φανταστική στο περιοδικό", δήλωσε ο 87χρονος στη US Weekly.


Τώρα, η 23χρονη ξανθιά καλλονή απαντά στην πρότασή του…

"Με κολακεύει, αλλά θα αρνηθώ", δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Νέας Ζηλανδίας και εξήγησε τους λόγους: "Ήδη πέρασαν πολλά οι δικοί μου άνθρωποι με τις γυμνές σκηνές μου στο Λύκο. Δεν θα ήθελα να τους επιβαρύνω…".


Πηγή: news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *