Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αδύνατη η έναρξη του εαρινού εξαμήνου στα ΤΕΙ λόγω έλλειψης προσωπικού

Συνάντηση των Προέδρων των ΤΕΙ με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο πραγματοποιείται αυτή την ώρα. Οι πρόεδροι των ΤΕΙ θα επισημάνουν την αδυναμία της εκπαιδευτικής λειτουργίας των ΤΕΙ για όλο το έτος 2014 λόγω έλλειψης έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Σύνοδο των Προέδρων των ΤΕΙ που πραγματοποιήθηκε στις 7-8 Φεβρουαρίου η Σύνοδος διαπίστωσε ότι ναι μεν έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για την επίλυση του προβλήματος της έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού, χωρίς όμως να καλύπτονται αρκετά Ιδρύματα. Η Σύνοδος διαπίστωσε ότι αν το θέμα νομικά και διαδικαστικά δεν έχει λήξει μέσα στις δύο (2) επόμενες εβδομάδες, τότε η έναρξη του Εαρινού Εξαμήνου είναι αδύνατη.

Στη συνάντηση με τον υπουργό θα συζητηθούν επίσης θέματα όπως ο εσωτερικός κανονισμός κάθε Ιδρύματος, η δημιουργία ΝΠΙΔ, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των φοιτητών, το πλαίσιο προσόντων και άλλα.








ΠΗΓΗ: news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *