Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Καταρχήν συμφωνία για σταυρό στις ευρωεκλογές

Σε καταρχήν συμφωνία για εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό προτίμησης κατέληξαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνάντηση που είχαν το Σάββατο. Παράλληλα, αποφασίστηκε η διεύρυνση του αριθμού των υποψηφίων που θα περιλαμβάνει το ευρωψηφοδέλτιο: αναμένεται να διπλασιαστεί από τους 21 που είναι σήμερα.

Η καταρχήν συμφωνία επήλθε μετά τη σχετική εισήγηση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη. Οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών αναμένεται να ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

Παράλληλα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο αλλαγής του τρόπου διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, χωρίς ωστόσο να παρθούν σχετικές αποφάσεις.



Πηγη:efsyn.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *