Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Κοντά στους αγρότες ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης (pics)

Στις κινητοποιήσεις των αγροτών βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης εχθές το βράδυ. Μάλιστα σε ένα
από τα σημεία των κινητοποιήσεων, συγκεκριμένα στο Μεσημέρι, στο ύψος των φαναριών με την Έδεσσα, ο κ. Θεοδωρίδης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους παριστάμενους αγρότες, άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους και εξέφρασε τη συμπαράστασή του. 



Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης προέβη σε δήλωση αναφέροντας ότι: «Βρίσκομαι εδώ κοντά στους αγρότες συμπολίτες μου για να ακούσω τα αιτήματά τους, να συζητήσω μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να συμπαρασταθώ στον αγώνα τους, που πρέπει να είναι ειρηνικός και χωρίς ακρότητες. H Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας έχει όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει στην ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής με στόχο την εξωστρέφεια και την καινοτομία με σχέδιο, πρόγραμμα και αξιοποιώντας τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία. Ο αγροτικός κόσμος της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας αξίζει πάνω απ’ όλα σεβασμό και ισότιμη αντιμετώπιση. Οι κινητοποιήσεις των αγροτών για άλλη μια φορά αναδεικνύουν τη σημασία της ανάγκης χάραξης και υλοποίησης ολοκληρωμένης αναπτυξιακής αγροτικής πολιτικής. Για το λόγο αυτό η αγροτική οικονομία αποτελεί τον έναν από τους δύο βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχτεί η προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας. Η Π.Ε. Πέλλας και η Π.Κ.Μ στοχεύουν στην εξεύρεση οριστικών λύσεων που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας για μια βιώσιμη ανάπτυξη με επενδύσεις, ανταποδοτικότητα και με στόχο την άνοδο του βιοτικού επιπέδου των πολιτών».



Ακόμη, σήμερα, 10/2, ο κ. Θεοδωρίδης συναντήθηκε με τους αγρότες στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου στην Έδεσσα, οι οποίοι προέβησαν σε μια συμβολική κατάληψη των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας για λίγες ώρες. Στη μεγάλη συγκέντρωση των αγροτών, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε, για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή του προς τους αγρότες της Πέλλας, τονίζοντας ότι η Π.Κ.Μ. προωθεί την ανάταξη της αγροτικής οικονομίας και, κατ’ επέκταση την αύξηση του αγροτικού εισοδήματος δίνοντας έμφαση στην οργάνωση των αγροτικών συνεταιρισμών και στην ποιότητα των προϊόντων. Άλλωστε αυτές οι δύο προϋποθέσεις θα οδηγήσουν στην εξωστρέφεια της παραγωγής και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, συνθήκες αναγκαίες για την αναχαίτιση των επιπτώσεων της κρίσης που πλήττει την κοινωνία μας.










ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *