Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

"Η Washington Post θα αποκαλύψει τη σχέση Ομπάμα-Μπιγιονσέ"

«Η Washington Post πρόκειται να αποκαλύψει αύριο την κρυφή σχέση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα με τη διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ» όπως δήλωσε ο Pascal Rostain, ο γάλλος φωτογράφος των διασημοτήτων που τάραξε τα νερά με την δήλωση-βόμβα που έκανε κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στο ραδιοφωνικό σταθμό «Europe 1»

«Στις ΗΠΑ πρόκειται να αποκαλυφθεί μια τρομερή είδηση. Αύριο η εφημερίδα Washington Post, που κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει πως είναι σκανδαλοθηρική, θα κυκλοφορήσει με την είδηση της σχέσης του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με την Μπιγιονσέ!» δήλωσε και συνέχισε: «Σας διαβεβαιώνω πως πρόκειται για μια είδηση-βόμβα που θα απασχολήσει τον παγκόσμιο Τύπο».



Πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *