Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 26/3 τα Ζώδια!

Επιτυχία είναι να σου αρέσει ο εαυτός σου, να σου αρέσει αυτό που κάνεις και να σου αρέσει το πως το κάνεις.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η εφευρετικότητά σας θα βοηθήσει ώστε να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια ή κρίσεις που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες. Συγχρόνως θα διαπιστώσετε ότι αλλάζοντας εσείς θέση απέναντι σε προβλήματα θα αλλάξουν κι αυτά.
Έρωτας: Ο φιλικός τρόπος που θα προσεγγίσετε ένα άτομο θα σας δώσει την ευκαιρία να είστε περισσότερο ανοικτοί και πάνω από όλα θα διαχειριστείτε ακόμα και μια μεγάλη διακοπή σχέσης με ένα πολύ έξυπνο και επικοινωνιακό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει στόχο και με την δική σας σύνεση μπορεί να πετύχετε και μια διπλωματική προσέγγιση.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε όλη την καλή θέληση να μιλήσετε και να διαπραγματευτείτε πολύ περισσότερο από άλλες φορές τις κρίσεις που δημιουργείτε εξαιτίας του απόλυτου χαρακτήρα σας.
Έρωτας: Η σχέση με Υδροχόο με τον δικό της τρόπο θα μπει σε μια πορεία. Τα πολύ φιλελεύθερα άτομα ίσως να σας δημιουργούν ενοχές ή μεγάλη καταπίεση σε σχέση με τον χαρακτήρα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν υπάρχουν αντιδράσεις για τον τρόπο που συνεργάζεστε και επικοινωνείτε θα δείτε ότι θα δυσκολευτείτε να έχετε το σωστό αποτέλεσμα εκτός αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε στην καλύτερη φάση σας και με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η διαφορετικότητα μερικές φορές σας βοηθάει στο να αναπτύσσεστε και να επικοινωνείτε ευκολότερα.
Έρωτας: Είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε περισσότερο συντροφικά. Ο λόγος είναι ότι θα σταθείτε στο ύψος των απαιτήσεων γιατί έχετε κέφι και διάθεση. Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που μπορεί να σας βάλει έναν στόχο και να τον πετύχετε από κοινού.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας εικόνα θα βοηθήσει στο να κερδίσετε μέσα από μια πώληση γιατί θα πείσετε ότι μπορείτε να την υποστηρίξετε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η ιδιόρρυθμη συμπεριφορά είναι αυτό που σας ενοχλεί μερικές φορές γιατί νιώθετε ότι υπάρχει αδιαφορία. Καλό είναι να μάθετε να αναγνωρίζετε μέσα από τις εξωτερικές καταστάσεις την εσωτερικότητα και το βάθος.
Έρωτας: Η επαφή με Υδροχόο θα σας αναπτύξει περισσότερο, αν προσπαθήσετε να καταλάβετε την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του και αναπτύξετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που μπορεί να είναι Σκορπιός θα σας δώσει μια καλή αίσθηση ότι κάτι μπορεί να κάνετε μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες αντιρρήσεις για τον τρόπο που μπορεί να συνεργάζεστε με ένα πρόσωπο. Ίσως να μάθετε να ξεχωρίζετε την φιλία από την σχέση και αυτό να είναι δύσκολο και για τους δυο.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει η ανάγκη να έρθετε κοντά με τα άτομα που είναι γύρω σας και να είστε ανοικτοί και φιλικοί και ο καλύτερος τρόπος θα είναι να γίνετε ένα μαζί τους, χωρίς να διαφωνείτε με τον τρόπο δράσης τους.
Έρωτας: Έχετε αποφασίσει να έχετε μια καλύτερη συμπεριφορά και αυτό θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά, δείχνοντας ένα πρόσωπο πολύ πιο φιλικό και πολύ πιο εύκολο να σας προσεγγίσει κάποιος. Η σχέση με Υδροχόο θα είναι αναβαθμισμένη. Η επαφή με Σκορπιό θα σας δώσει μια διαφορετικότητα η οποία θα βοηθήσει να καταλάβετε τα τρωτά σημεία του.
Καριέρα & Οικονομικά: Η θετική αντίδραση από ένα πρόσωπο που είστε μαζί θα είναι ο λόγος που θα συνεχίσετε κάτι καινούργιο, χωρίς να το μπλοκάρετε ή να προκαλείτε αντιδράσεις που δεν συμφέρουν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεστε την ιδιαιτερότητα σε κάποια πράγματα τα οποία πιθανόν να σας δώσουν την εκτίναξη που μερικές φορές δεν έχετε για να πάτε μπροστά. Μπορεί να ξεκινήσετε κάποιο μάθημα στην ψυχολογία και να καταλάβετε κάπως περισσότερο τις ανεξιχνίαστες πλευρές του εαυτού σας.
Έρωτας: Έχετε μία περίεργη διάθεση για αυτό δεν είναι εύκολο να σας προσεγγίσει ένα άτομο που ειλικρινά ενδιαφέρεται για εσάς. Η φιλική συμμετοχή σε μια παρέα ή σε μία ομάδα, πιθανών να σας κάνει να γνωρίσετε έναν Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η λογική μερικές φορές δεν φτάνει για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες. Χρειάζεται διεύρυνση μυαλού και ιδιαίτερες γνώσεις ώστε να γίνετε πιο ανοικτοί σε νέες ευκαιρίες και συστήματα.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Σήμερα, θα έχετε με το μέρος σας όλους τους καλούς οιωνούς και για αυτό είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε όλες τις καταστάσεις που σας προκύπτουν. Η πιθανότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που ίσως να σχετίζεται με ένα νομικό σύμβουλο για την επίλυση θεμάτων σας θα σας δώσει μεγαλύτερη σιγουριά.
Έρωτας: Έχετε στραφεί προς μια κατεύθυνση και βλέπετε ότι μέσα από αυτό τον τρόπο τα καταφέρνετε και βρίσκεστε στο κέντρο των προσωπικών εξελίξεων. Η επαφή με Δίδυμο, Λιοντάρι ή Υδροχόο θα βελτιωθεί πάρα πολύ γιατί θα έχετε διάθεση να συζητήσετε το κάθε τι το οποίο ίσως μερικές φορές είναι κάπως δύσκολο να γίνει λόγω των συνθηκών.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συμφωνία που ίσως να περιμένατε εδώ και καιρό θα γίνει τώρα και το σύστημα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε κάτι που μπορεί να είναι πολύ εύκολο και όχι τόσο σύνθετο όσο περιμένατε. Μερικές φορές η δράση ευνοεί, για αυτό μην την αρνείστε.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Το να αλλάξετε πεποιθήσεις και να στραφείτε σε μια πιο ανοικτή και φιλική συμπεριφορά ίσως να είναι αυτό που θα σας εξελίξει πάρα πολύ και θα σας δώσει μια σφαιρικότητα σε όλες τις καταστάσεις.
Έρωτας: Δυσκολεύεστε να ανοιχτείτε στο καινούργιο ή μια φιλική σχέση με ένα πρόσωπο, κυρίως αν είναι Λιοντάρι, γιατί το εσωτερικό πάθος που βράζει μέσα σας πιθανόν να σας αφαιρεί το δικαίωμα να δείτε και άλλες πλευρές.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ξέρετε πολύ καλά ότι όταν εσείς γνωρίζεστε και ανοίγεστε πάντα επιτυγχάνετε στον στόχο σας. Αρκεί να χειρίζεστε τα θέματα με ευελιξία και γενικά με μια μαεστρία, όπου ακόμα και να υπήρχαν οι προϋποθέσεις να χάσετε, να κερδίσετε.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Επειδή αγαπάτε τα ταξίδια και την επικοινωνία ίσως κάνετε κάτι από αυτά για να ανανεωθείτε και να βάλετε ενδιαφέροντα τα οποία σας κάνουν καλό.
Έρωτας: Η παιδική συμπεριφορά μερικές φορές σας δίνει το προβάδισμα της καλύτερης προσωπικής επαφής γιατί καταλαβαίνει το άλλο πρόσωπο την αθωότητά σας και αυτό βοηθάει στο να διατηρήσετε καλύτερα την σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση η οποία θα σας βοηθήσει στο να κερδίσετε παραπάνω χρήματα πιο εύκολα και άνετα. Αρκεί να μπείτε με τα μπούνια στον στόχο σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Μερικές φορές έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι τρελό και ίσως αυτή την φορά να ξεφύγετε για λίγο από τα καθιερωμένα και να έχετε την διάθεση να γνωρίσετε ιδιαίτερα άτομα τα οποία έχουν τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα από εσάς.
Έρωτας: Η σχέση με Λιοντάρι θα σας προβληματίσει γιατί δεν πιάνετε ακριβώς τι θέλει από εσάς και ίσως να το αντιμετωπίζετε με πολύ τυπική συμπεριφορά, πιθανόν απρόσωπη, και να το προβληματίζει. Ο Σκορπιός επίσης θα είναι πολύ κοντά σας γιατί ταιριάζετε αρκετά.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μερικές φορές νιώθετε ότι κάθεστε στα καρφιά ίσως να κάνετε μια στροφή η οποία θα είναι κάπως δύσκολη να την πετύχετε γιατί χρειάζεστε ομάδα ή συνεργάτες. Όμως έχετε ανάγκη να κερδίσετε άμεσα χρήματα και πιθανόν να το καταφέρετε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε ένα επιπλέον αβαντάζ να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω και αν κάνετε τομές εκεί που θέλετε με επιτυχία. Η προσωπικότητά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο σε όλες αυτές τις αλλαγές.
Έρωτας: Η θετική σας αντίδραση θα προϊδεάσει ένα πρόσωπο που ζείτε μαζί ή είστε σε σχέση να σας δει πολύ διαφορετικά από άλλες φορές και αυτό είναι που θα μετρήσει για να προχωρήσετε πιο συγκεκριμένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες στις οποίες θα παίξει ρόλο η προσωπικότητά σας και μαζί με μια έξυπνη κίνηση, μπορεί να πετύχετε ακόμα και κάτι από το εξωτερικό που σας έχει ήδη προταθεί.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Κάτι μπορεί να σας κρατάει και να μην έχετε αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη σε άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Ο Ερμής που συνεχίζει να είναι στους Ιχθύες σας δίνει ιδέες αλλά και μια τάση είτε για διακόσμηση είτε για να βελτιώσετε περισσότερο τις γνώσεις σας.
Έρωτας: Η σκέψη σας και μόνο που είναι κολλημένη σε ένα άτομο που θέλετε μερικές φορές μπορεί να βοηθάει στο να το κατακτήσετε γιατί εσείς συνήθως ξεγλιστράτε σαν χέλια όταν κάτι δεν γίνεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αφήσει κάποιους άλλους να κάνουν κουμάντο για τα δικά σας συμφέροντα και ίσως θα πρέπει να πατήσετε και λίγο πόδι γιατί και η πολύ ελευθερία που θα πάρει κάποιος ίσως να σας απομακρύνει πολύ περισσότερο από αυτό που θέλετε.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *