Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο Αντιδήμαρχος Αριδαίας Σταύρος Καραμαριάς για το 8ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι

Ο Αντιδήμαρχος Αριδαίας Σταύρος Καραμαριάς για το 8ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι





"Σε αυτές τις δύσκολες εποχές ο Δήμος Αλμωπίας προσπαθεί να δώσει διεξόδους διασκέδασης στους συμπολίτες μας, δίνοντας ένα γιορτινό τόνο.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία, κατόπιν συμφωνίας με τη Δημοτική Αρχή και δεν επιβαρύνει τα ταμεία του Δήμου.

Επιπλέον, ακούστηκαν διάφορα, όπως ότι χρειάστηκε να κοπούν δέντρα για να στηθεί όλο αυτό. Φυσικά, πρόκειται για μια φήμη που δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην αλήθεια. Σεβαστήκαμε το χώρο της πλατείας και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο για μικρούς και μεγάλους.

Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να περάσει καλά και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις και προσκαλώ όλους τους συμπολίτες μας στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 2 Μαρτίου στον πεζόδρομο της Αριδαίας, αλλά και σε όλες τις άλλες εκδηλώσεις οι οποίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και για τις οποίες χρειάστηκαν πολλές ώρες προετοιμασίας.

Συγχαίρω την Οργανωτική Επιτροπή και τους εθελοντές για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και εύχομαι να διασκεδάσουμε όλοι με την ψυχή μας."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *