Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Σας προσκαλούμε να έλθετε στη δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας (άρθρο 163 του Ν. 3463/2006 και του Ν.3852/2010), που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Τρίτη, 4 του μηνός Μαρτίου, έτους 2014 και ώρα 6 μ.μ. (18:00), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού, Αποτελεσμάτων χρήσεως, Προσαρτήματος Ισολογισμού και΄Εκθεσης Τακτικού Ελέγχου των Ορκωτών Λογιστών) καθώς και του Απολογισμού Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *