Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Πρόγραμμα ιατρικού έλεγχου από τους Γιατρούς του Κόσμου στην Άρνισσα

Οι γιατροί του κόσμου είναι μια διεθνής ιατρική, ανθρωπιστική μη κυβερνητική οργάνωση η οποία υλοποιεί στα πλαίσια της δράσης της δωρεάν προληπτική και διαγνωστική εξέταση με τη συμβολή κινητών μονάδων.

Το πρόγραμμα ιατρικού έλεγχου «Υγεία για όλους» πραγματοποιεί επισκέψεις με ποικίλες ειδικότητες ιατρών, όπως παιδιατρική, γυναι-κολογία, οφθαλμιατρική κ.α.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους και θα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:


Γυναικολογική εξέταση (ψηλάφηση μαστού, τεστ ΠΑΠ)
Οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο
Δερματολογικό έλεγχο
Παιδιατρικό διαγνωστικό έλεγχο και εμβολιασμό



Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουμε σε περιοχές του ευρύτερου Δήμου Έδεσσας, μέσα στο χρονικό διάστημα 9 και 10 Μαρτίου, στο Δημοτικό κατάστημα του πρώην Δήμου Βεγορίτιδας στην Άρνισσα. Οι ώρες εξέτασης θα είναι 9 π.μ. έως 3 μ.μ.



Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *