Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Συνεδρίαση εθελοντικής οργανωτικής επιτροπής για το 9ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι 2015

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (13/3) η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής για το 9ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι 2015.


Κύριο θέμα συζήτησης για το φετινό καρναβάλι που πραγματοποιήθηκε ήταν τα αρνητικά σχόλια που απέσπασε η εκδήλωση με πολύ λίγες συμμετοχές και φτωχό θέαμα. Υπήρξε έντονος προβληματισμός από τους παρευρισκόμενους για το ενδιαφέρον που δεν έδειξαν πολλοί συντοπίτες μας για την οργάνωση της εκδήλωσης. Συγκεκριμένα συζητήθηκε ότι χωρίς την στήριξη των επιχειρήσεων της Αριδαίας, αλλά και από τους ίδιους τους εθελοντές και τον κόσμο, είναι πολύ δύσκολο για όλους που κάνουν όλη αυτήν την προσπάθεια να πετύχουν τους στόχους τους που δεν είναι άλλοι από την σωστή οργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης.

Να τονίσουμε ότι αρχικά κλήθηκαν στην συνεδρίαση 39 από τους επαγγελματίες της περιοχής, όμως τελικά έδωσαν παρών μόνο οι 2.

Στα θετικά ήταν το κοστολόγιο της εκδήλωσης, το οποίο ήταν στα 3.400€ και 600€ λιγότερα σε σύγκριση με το περσινό. Επίσης πολλά θετικά σχόλια απέσπασαν και τα παιδιά με τα τύμπανα από την Έδεσσα και το πολύ όμορφο κλίμα που δημιούργησαν, ενώ και η παρουσία του κόσμου της Αριδίας φέτος που ήταν περισσότεροι από την προηγούμενη χρονιά.




ialmopia.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *