Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

"Διέκοψε" την εκπομπή του και ξέσπασε ο Παπαδάκης: Με πρόσβαλε, με καταξεφτίλισε! (VIDEO)

Ο Γιώργος Παπαδάκης διέκοψε την κανονική ροή της εκπομπής του «Πρωινό Ant1» και αναφέρθηκε στην προσωπική επίθεση που δέχτηκε για τη φράση "φέρτε πίσω τα κλεμμένα".

«Πριν από 3-4 χρόνια ακούσαμε τα εξ αμάξης! Είπανε πολλά. Εμένα δεν με ενόχλησε που ακούσαμε από πολιτικούς, αλλά που εγώ προσωπικά άκουσα από συναδέλφους. Από τότε άρχισε η ιστορία ότι μεγαλύτερος λαϊκιστής της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Επειδή για έξι μήνες είχα γράψει με δική μου ευθύνη στο πάνω μέρος της οθόνης "φέρτε πίσω τα κλεμμένα". Τότε, συνάδελφοί μου κριτικοί, που ανάθεμα και αν ξέρουν, όχι όλοι, ορισμένες από αυτές ή μία από αυτές, τι σημαίνει τηλεοπτικό στούντιο, μόνο ως καλεσμένη έχει πάει 2-3 φορές- με πρόσβαλε, με καταξεφτίλισε για το "φέρτε πίσω τα κλεμμένα"! Και τώρα γίνεται νόμος τους κράτους. Δεν αποτελεί μια προσωπική δικαίωση; Δεν θα μπορούσα να κάνω κι εγώ το δικό μου κόμμα, τον "Γκρεμό" που ονειρευόμουνα; Συγνώμη για την προσωπική παρέμβαση, αλλά πρέπει κι εγώ κάποια στιγμή ως παπαδακιστής να πω τα δικά μου.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:








πηγή:thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *