Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 9/3 τα Ζώδια!

Δεν πρέπει να χάνεις ούτε μια στιγμή από την ζωή σου. Γιατί, αν συγκεντρώσεις όλες τις χαμένες σου στιγμές, φτιάχνεις μια ολόκληρη ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κάποιες πληροφορίες που θα πάρετε μπορεί να μην είναι και τόσο έγκυρες. Για αυτό καλύτερα να περιμένετε τη διασταύρωση και πιθανόν να δείτε έμπρακτα κάποια πράγματα.
Eρωτικά: Ενώ δείχνετε ότι έχετε προθυμία να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις και να αποφύγετε τις εντάσεις και τα επικοινωνιακά λάθη, τελικά όλα μπορεί για λίγο να μείνουν μετέωρα. Μια παλιά σχέση με τον Ζυγό θα επανέλθει αλλά χωρίς να υπάρχει αρχή και τέλος στις συζητήσεις σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας θέση για μια δουλειά μερικές φορές δεν είναι και τόσο σταθερή. Για αυτό πιθανόν να δεχτείτε κάποιες αλλαγές τις οποίες παλιά δεν θα δεχόσαστε.



ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Προσέξτε τις κινήσεις σας γιατί χωρίς να το θέλετε θα κάνετε λάθη επικοινωνιακά. Η συγκίνηση που νιώθετε για κάποια άτομα πιθανόν να είναι υπερβολική αλλά τουλάχιστον θα βγάλετε τα συναισθήματά σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας γνώμη μετράει περισσότερο. Ένα ταξίδι που μπορεί να κάνετε με αγαπημένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Η σκέψη για να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό σίγουρα θα σας απασχολήσει. αλλά τουλάχιστον θα είναι για το καλό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποια οικογενειακά θέματα που σας έχουν προκύψει και αφορούν κι ένα κληρονομικό ακίνητο θα τα χειριστείτε με ένα πολύ καλό και έξυπνο τρόπο, ώστε μπορεί να κερδίσετε ή να αποφύγετε ένα οικονομικό πρόβλημα.



ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Υπάρχει μια γενική αντίληψη των πραγμάτων που σας κάνει να σκέφτεστε περισσότερο ανοικτά. Αλλά μπορεί να μπερδεύεστε ή να ξεσηκώνεστε από περιβάλλοντα που δεν είναι και πολύ συμβατά με την προσωπικότητά σας.
Ερωτικά: Η τρυφερή στάση και γενικά η προστασία που έχετε ανάγκη να πάρετε για να νιώσετε καλύτερα θα σας δείξουν το άλλο σας πρόσωπο, που είναι πιο συναισθηματικό και ευαίσθητο. Και στη φάση αυτή Καρκίνος, Σκορπιός ή Αιγόκερως σίγουρα δεν θα αρνηθεί επαφή μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δουλειά σας μερικές φορές χρειάζεται προστασία και γενικά ασφάλεια που ίσως να μην το κάνετε εάν νιώθετε αγχωμένοι ή μπερδεμένοι με τους άλλους. Το να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο όσο νομίζετε. Καλύτερα πρώτα να πάτε σιγά σιγά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Υπάρχει μια ασάφεια και μια διχογνωμία η οποία δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Καλύτερα να περιμένετε να βρεθεί άκρη αφού κατασταλάξετε ποιες θα είναι οι πρώτες σας προτεραιότητες.
Ερωτικά: Η παιδικότητά σας και πιθανόν η αφέλεια σας ίσως είναι το όπλο με το οποίο θα αντιμετωπίσετε όλες τις αντίξοες συνθήκες, που μερικές φορές γίνονται πολλές, κυρίως όταν είστε διχασμένοι. Καλύτερα να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και να προχωράτε με όλη σας την αισθαντικότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας προβολή μερικές φορές είναι απαραίτητη. Ακόμα και σήμερα που είναι Κυριακή όλο και κάπου θα εμφανιστείτε για να δείξετε τη δουλειά σας και κυρίως να δείξετε ότι έχετε εμπειρία πάνω σε αυτή.



ΛΕΩΝ 

Γενικά: Η αναφορά στην οικογένεια σας θα σας κάνει να βιώσετε βαθιά συναισθήματα τα οποία μπορεί να είναι πρωτόγνωρα για σας. Για αυτό θα σας αναστατώσουν, επειδή θα γίνει αναγνώριση εσωτερικών θεμάτων μέσα σας.
Ερωτικά: Μερικές φορές οι συζητήσεις δεν είναι και τόσο ωφέλιμες και θα προτιμούσατε να βλέπετε πράξεις για σας από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η νοσταλγία για ένα άτομο που είναι κάπως μακριά σας θα σας ταρακουνήσει σε εσωτερικό επίπεδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Το να μείνετε για λίγο με τον εαυτόν σας και να σχεδιάσετε αυτά που θέλετε δεν είναι και τόσο κακό. Αλλά ούτε και η απομόνωση είναι άσχημη γιατί εσείς με αυτόν τον τρόπο δυναμώνετε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η φιλία για σάς είναι πολύ σημαντική, για αυτό προσπαθήστε να είστε άμεσοι και πολύ άνετοι με έναν Καρκίνο που σας δίνει μεγάλη δύναμη αλλά και συναίσθημα.
Ερωτικά: Υπάρχει μέσα σας νοσταλγία και ίσως να έχετε ανάγκη για μεγαλύτερη ανταλλαγή συναισθημάτων με το πρόσωπο που είστε μαζί. Για αυτό καλό είναι να ζητήσετε κι εσείς αυτά που θέλετε για να νιώσετε πολύ όμορφα ασφαλείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συμμετοχή σας σε μια κατάσταση, που θα βοηθήσετε μέσω κάποιων κοινωνικών ή οικογενειακών παρεμβάσεων, τελικά θα αποβεί υπέρ σας για να μπορείτε να κινείστε με άνεση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε επιβαρυνθεί με οικογενειακά θέματα που εσείς θα πρέπει να φροντίσετε για να γίνουν όλα όπως πρέπει.
Ερωτικά: Μπορεί να αφαιρεθεί για λίγο από την σχέση σας το ερωτικό στοιχείο και την θέση του να πάρει το συναίσθημα της τρυφερότητας και της προστασίας. Γιατί σας χρειάζεται και αυτό για να εξελιχθείτε από κοινού κυρίως με Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο φροντίζετε τους συνεργάτες σας, συνέταιρους σας, ακόμα και τους υφισταμένους σας θα δικαιωθείτε στο τέλος, γιατί όλοι θα έχουν κάτι καλό να πουν για σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αναβλύζει από μέσα σας μια αισιοδοξία η οποία δεν είναι οικείο συναίσθημα για σας, λόγω των συνθηκών που επικρατούν. Πιστέψτε τη για να βγει αληθινή.
Ερωτικά: Ένα άτομο που μπορεί να προέρχεται από το εξωτερικό και να σας δίνει τα κλειδιά του για να το ξεκλειδώσετε εσείς δεν χρειάζεται να φανείτε αγενείς αν δεν σας αρέσει. Καλύτερα να το κρατήσετε φίλο παρά εχθρό σας. Κυρίως αν είναι Καρκίνος ή Τοξότης.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πάρετε χρήματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υπάρχουσα κατάστασή σας. Όσο αρνείστε να δείτε κάποια άτομα σαν συνεργάτες σας τόσο θα μπλοκάρετε την προοδευτική εξέλιξή σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Ίσως να έχετε βομβαρδιστεί με πολύ γνώση και να θέλετε για λίγο να ξεκουραστείτε από τα πολλά που έχετε μάθει. Καλό είναι να μην μοιράζετε παντού τα μυστικά σας παρά μόνο εκεί που εμπιστεύεστε
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη ανταπόκριση από ένα άτομο και με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει το ηθικό σας. Μπορεί βέβαια να είστε μπερδεμένοι και να σας αρέσουν δύο άτομα, χωρίς όμως να κάνετε κάποιο βήμα χωρισμού με το πρόσωπο που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δυναμικότητά σας ίσως με κάποιο τρόπο έχει χαθεί. Οπότε οι αποφάσεις σας μπορεί να μη σας προστατεύουν σε οικονομικό επίπεδο. Αλλά επειδή δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς καλό θα ήταν να είστε περισσότερο στο εδώ και τώρα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε ανάγκη για αναβάθμιση και ίσως προσπαθήσετε να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί αλλά και γνώστες νέων πληροφοριών.
Ερωτικά: Η επιπόλαιη και ανάλαφρη συμπεριφορά δεν σας πηγαίνει, αλλά τώρα ίσως χρειάζεται να δείτε μια πιο εύκολη πλευρά της σχέσης και τίποτε δεν είναι απόλυτο. Η διαφορά που υπάρχει μ' ένα Δίδυμο πιθανόν να σας κάνει να νιώσετε άβολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι εργασιακές σας συνθήκες χρειάζονται περισσότερες συνεργασίες αλλά και συμμαχίες, που ίσως να σας φοβίζουν ή να σας κουράζουν. Η προσωπική σας εμπειρία είναι αυτό που θα μετρήσει περισσότερο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα προσαρμοστείτε πολύ πιο εύκολα σε μια κατάσταση. Για αυτό θα δείτε πως ό,τι και να δημιουργήσετε θα έχει αποτέλεσμα δημιουργικό.
Ερωτικά: Ένα πρόσωπο που δεν έχετε κλείσει τους λογαριασμούς μεταξύ σας πιθανόν να επανέρθει μετά βαΐων και κλάδων. Η προσωπική σας συμπεριφορά θα παίξει ρόλο γιατί θα δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είσαστε στο επίκεντρο κάποιων εξελίξεων και σίγουρα θα δείτε ένα αποτέλεσμα που ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Μια συνεργασία η οποία ήδη έχει αρχίσει θα συνεχιστεί με τις καλύτερες συνθήκες.



ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Είσαστε κάπως αναποφάσιστοι και κυρίως δεν μπορείτε να πάρετε σημαντικές ευθύνες ή αποφάσεις επειδή δεν βλέπετε ορίζοντα. Για αυτό σταματήστε εδώ τις συζητήσεις και περιμένετε να περάσει για λίγο ο χρόνος.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σας είναι κάπως επιφανειακή ή ακόμα και ανεξήγητη για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για αυτό, αν δεν είστε σίγουροι, καλύτερα είναι να μην υποσχεθείτε κάτι που θα σας εκθέσει περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως μετέωροι και πιθανόν να μη μπορείτε να τελειώσετε μια κατάσταση που έχετε ξεκινήσει. Γι' αυτό να κάνετε υπομονή μέχρι ο κενός χρόνος να σταματήσει και μετά να προβείτε στις απαραίτητες κινήσεις.





ΠΗΓΗ: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *