Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Θρίαμβος και πρώτη θέση για τον Φ.Ο.Α!

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μακρόπουλο ο Φ.Ο.Α πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Εύαθλο Πολυκαστρού με 69-63 και βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος καθώς πήρε και την διαφορά των 4 πόντων που ήθελε!


Η ομάδα της Αριδαίας μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μάλιστα 7-0 στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Εκεί τα πολλά σφηρίγματα των διαιτητών καθώς και η αστοχία σε ελεύθερα σουτ έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα του Πολυκάστρου να μείνει κοντά στο σκορ.

Στο 2ο δεκάλεπτο η κατάσταση δεν άλλαξε καθόλου με τον Φ.Ο.Α να έχει σταθερά ένα προβάδισμα 2-8 πόντων.Έτσι ολοκληρώθηκε το 1ο ημήχρονο με το σκορ να είναι 28-26.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίχτες του Λ.Λούση μπήκαν αφηνιασμένοι και παίζοντας "σκυλιασμένη" άμυνα και τρέχοντας το γήπεδο πήραν ένα προβάδισμα 15 πόντων!Χωρίς κανένα λόγω όμως το παιχνίδι των παιχτών του Φ.Ο.Α άλλαξε, καθώς σταμάτησαν τον γρήγορο ρυθμό που τους έδωσε την διαφορά,προσπάθησαν να περάσουν την μπάλα στους ψηλούς χωρίς επιτυχία και έτσι η ομάδα από το Πολύκαστρο μπήκε ξανά στην διεκδίκιση του ροζ φύλλου.

Στο τελευταίο 10λεπτο ο Φ.Ο.Α έπαιξε πολύ καλή άμυνα πάνω στον κορυφαίο του Πολυκάστρου Ημερίδη και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Center Μακρόπουλο δεν άφησε στο Πολύκαστρο να ελπίζει για την νίκη αλλά για να μην χάσει την διαφορά του πρώτου αγώνα. Τοπαλίδης και Μπεγλόπουλος αστόχησαν σε 4 διαδοχικές βολές με το παιχνίδι να είναι στους 3 πόντους υπέρ του Φ.Ο.Α.Στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο ο Μακρόπουλος κέρδισε φάουλ σε σούτ 3 πόντων,ευστόχησε και στις 3 βολές και έτσι γράφηκε το Φ.Ο.Α-Εύαθλος 69-63.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Αριδαίας ταξιδεύει στο Αιγίνιο και με νίκη εξασφαλίζει την 1η θέση στην κανονική διάρκεια, καθώς την τελευταία αγωνιστική κερδίζει το Λιτόχωρο άνευ αγώνα.


Δείτε τους πόντους:

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Λούσης): Υφαντίδης 7(1), Τζανής 3(1), Χαραλαμπίδης 8, Μπεγλόπουλος 5, Αβραμίδης 8(2), Παπαβραάμ, Τοπαλίδης 9, Μακρόπουλος 29(3), Μαυρίδης, Τσεκούρας.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (Ακριτίδης): Σιώπκας 3, Ημερίδης 24(4), Πολυχρονίδης 8(1), Ζεμπεκίδης, Κουλούκης, Παπαδόπουλος 16(1), Παύλος 1, Κήρυκος, Τσιτουρούδης, Γκαντίδης 2, Καραστογιάννης, Κουτούλας 9.



πηγή:ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *