Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

«Μπορείς να βουλώνεις το στοματάκι σου όταν μιλάς για εμένα;»

Ο Πικέ απαγορεύει στη Σακίρα να μιλά για εκείνον στους δημοσιογράφους! Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σακίρα είχε εξομολογηθεί ότι ο σύντροφός της τής είχε απαγορέψει να εμφανίζεται με άνδρες στα βίντεο κλιπ της. «Είναι πολύ κτητικός και δεν θέλει πια να γυρίζω κλιπ με άνδρες. Οπότε κι εγώ κάνω με γυναίκες», είχε πει χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Billboard».

Αυτό, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν άρεσε στον Ζεράρ Πικέ και όπως αποκάλυψε η 37χρονη σταρ σε νέα της συνέντευξη στην βρετανική «Independent», ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν της επιτρέπει να μιλάει για εκείνον στους δημοσιογράφους.

«Μου είπε: “Μπορείς να βουλώνεις το μικρό σου στοματάκι στις συνεντεύξεις σου γιατί με κάνεις να φαίνομαι απαίσιος;”. Και εγώ του απάντησα: “Γιατί ψέματα λέω; Αφού δεν με αφήνεις να κάνω βίντεο κλιπ με άνδρες”!», ανέφερε η Κολομβιανή σταρ.

«Είναι πολύ κτητικός, αλλά αυτό μου αρέσει», πρόσθεσε. 
 
 
ΠΗΓΗ: newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *