Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΒΟΜΒΑ στην ΕΠΟ: Ποινικές δίωξη σε Σαρρή, Πιλάβιο, Γκαγκάτση!

Βόμβα στην ΕΠΟ καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε παράγοντες της, επειδή ζημίωσαν το Δημόσιο κατά 9 εκατομμύρια ευρώ!


Με εννέα εκατομμύρια ευρώ φέρεται να ζημίωσε η ΕΠΟ το Δημόσιο για τις περιβόητες κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η άσκηση ποινικής δίωξης για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Μεταξύ όσων διώκονται είναι ο νυν Πρόεδρος Γιώργος Σαρρής, οι πρώην Πιλάβιος και Γκαγκάτσης και ο πρώην αναπληρωτής Πρόεδρος και νυν σύμβουλος Γιάννης Οικονομίδης μαζί με άλλα 23 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, που συμμετείχαν στις επίμαχες συνεδριάσεις κατά τις οποίες λήφθηκαν οι αποφάσεις για τις κάρτες υγείας.

Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα ενώ έπρεπε να γίνουν 1,5 εκατομμύρια μετρήσεις σε ποδοσφαιριστές έγιναν μόλις 15.530 και για την περίοδο 2006-2011 η ΕΠΟ πλήρωσε 9,7 εκατομμύρια ευρώ για το σύνολο των μετρήσεων, αλλά έγιναν τελικά ελάχιστες...



πηγη:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *