Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ολοκληρώνεται η κατασκευή της Α’ φάσης του οδικού έργου «Σκύδρα-Ριζό»

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται η κατασκευή του οδικού τμήματος «Σκύδρα-Ριζό», το οποίο περιλαμβάνει εργασίες διάστρωσης νέου ασφαλτοτάπητα και διαγράμμιση. Την πρόοδο των εργασιών επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Συγκοινωνιακών Έργων κα. Κωνσταντίνα Ξηρού και την επιβλέπουσα μηχανικό του έργου κα. Μαρία Πασσιά. 


Ο κ. Θεοδωρίδης συνάντησε και τον Ανάδοχο του έργου με τον οποίο είχε συνομιλία για την εξέλιξη του έργου, τις τεχνικές προδιαγραφές και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης. 


Σύντομα πρόκειται να ξεκινήσει και η δεύτερη φάση του έργου η οποία περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση του οδικού τμήματος «Ριζό-Π.Ε. Ημαθίας», τη διαγράμμιση και την κατασκευή συγκοινωνιακού κόμβου στην περιοχή Λουτροχωρίου – Πλευρώματος. Ο προϋπολογισμός του συνολικού έργου ανέρχεται σε 450.000 ευρώ και αποσκοπεί στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας σε μία περιοχή που παρουσιάζει μεγάλο φόρτο διακίνησης νωπών και μεταποιημένων προϊόντων. Επίσης, εξυπηρετεί το Τελωνείο Σκύδρας. 


Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Παρακολουθώ την πρόοδο των εργασιών του συγκεκριμένου έργου προσωπικά, καθώς με ενδιαφέρει να έχει τεχνικά άρτια και ποιοτική κατασκευή. Αυτά τα σημεία έχω ζητήσει εξάλλου να προσέξουν και οι επιβλέπουσες του έργου. Νιώθω ικανοποίηση για την γρήγορη ολοκλήρωση της πρώτης φάσης. Σύντομα αναμένεται η έναρξη εργασιών στο υπόλοιπο τμήμα. Είναι ένα έργο που το περίμενε η τοπική κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια. Θέλουμε να κατασκευαστεί με τον καλύτερο τρόπο».




ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *