Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας ο Αντώνης Γιούρος

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 - ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΛΛΑΣ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ «ΔΙ.ΑΝ.-Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ»

Αγαπητοί φίλοι,

Τον Νοέμβριο του 2013, ο επικεφαλής της παράταξής μας, Γιούρος Αντώνης, με επιστολή που δημοσιεύτηκε στα τοπικά ΜΜΕ, ανακοίνωσε την απόφασή του να ηγηθεί ομάδας φίλων και στελεχών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ώστε να σχηματίσει παράταξη και να θέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει στις εκλογές του 2014 τη διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα προσδιορισμού υπεύθυνης στάσης από τους ενδιαφερόμενους, για κοινή προσπάθεια και σύμπραξη δυνάμεων στην ανάγκη δρομολόγησης εξελίξεων της απαραίτητης και απαιτούμενης αλλαγής προσώπων, αντιλήψεων και φιλοσοφίας στα διοικητικά δρώμενα της Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ.

Πράγματι, η πρόταση αυτή βρήκε απήχηση, γνώρισε αποδοχή, αγκαλιάστηκε από παράγοντες με ταύτιση απόψεων, ενδιαφέρον για προσφορά, αγάπη και αγωνία για το ποδόσφαιρο και τελικά κατάφερε σήμερα να απαριθμεί πολλούς φίλους και υποστηρικτές.

Με επωνυμία «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ-Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ.» (ΔΙ.ΑΝ.), πλέον, έχει αποκτήσει υπόσταση, ανάστημα και λειτουργεί οργανωμένα και συντονισμένα ως παράταξη με προοπτική και σκοπό να ικανοποιήσει την επιθυμία και την ανάγκη που εκφράζουν συχνά και επιτακτικά τα τελευταία χρόνια οι εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών σωματείων για ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού και αλλαγή στην τακτική, τις αρχές και τον τρόπο διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ προκειμένου να επέλθει η απαιτούμενη βελτίωση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των δομών του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας παρουσιάσουμε τις σκέψεις μας και τις προθέσεις μας, που αποτελούν και δέσμευσή μας, για την επόμενη μέρα των εκλογών του 2014 στην Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ. Μέχρι την ημέρα των εκλογών, μέσα από γόνιμο και δημιουργικό διάλογο της παράταξής μας με τους εκπροσώπους των σωματείων, τυχόν θέματα που θα προκύψουν και θα εκτιμηθούν ως αναγκαία προγραμματισμού και εφαρμογής, θα συμπεριληφθούν σε συμπληρωματική διακήρυξη θέσεων.

Είναι βέβαιο ότι η νέα διοίκηση, που θα προκύψει από τις εκλογές του 2014, θα έχει να αντιμετωπίσει συσσωρευμένα προβλήματα και θα κληθεί με συντονισμένες ενέργειες και καίριες παρεμβάσεις να δώσει άμεσες λύσεις σε αυτά.

Γενικότερα οφείλει:

- Να προσκαλέσει, να επιλέξει και να αξιοποιήσει παράγοντες νέους, δυναμικούς, με όρεξη για δουλειά, αλλά και έμπειρους, δοκιμασμένους διαχρονικά, με διάθεση για βοήθεια και προσφορά, ανεξαρτήτως των παρατάξεων που ανήκουν.

- Να διατηρήσει και να εξελίξει ό,τι θετικό της απερχόμενης αλλά και παλαιότερων διοικήσεων και να απορρίψει κάθε διοικητική δυσλειτουργία και αρνητική συμπεριφορά.

- Να έχει τακτική ενημέρωση και να ανταλλάσει απόψεις μέσω μόνιμου και διαρκή διαλόγου με τα σωματεία.

- Να επεξεργαστεί προβλήματα και να θέσει στόχους εμπεδώνοντας ταυτόχρονα, έμπρακτα το αίσθημα της ισονομίας και της δικαιοσύνης.

- Να επιζητήσει τη συνεργασία και τη συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτείας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και ανάγκες.

- Να θέσει ως βασική αρχή και αυστηρή προϋπόθεση να μείνουν μακριά και έξω από τη διοίκηση τα πολιτικά κόμματα, οι θρησκευτικές αιρέσεις, οι οπαδικές εξαρτήσεις, οι φανατισμοί κ.λ.π.

- Να συστήσει τμήμα marketing για εξεύρεση χορηγών μέσω διαφήμισης και προβολής και να ανακτήσει πόρους και αρωγές μέσα από σύγχρονες μορφές χρηματοδότησης για να ανακουφίσει οικονομικά τα σωματεία.

- Να μεριμνήσει για τη σωστή και δωρεάν ιατρική πρόληψη, περίθαλψη και αποθεραπεία των αθλητών.

- Να αναβαθμίσει τα πρωταθλήματα κάνοντάς τα περισσότερο ανταγωνιστικά και ασφαλή, ώστε να αυξηθεί ο φίλαθλος κόσμος στα γήπεδα των ερασιτεχνικών ομάδων.

- Να θέσει αυστηρά και αντικειμενικά κριτήρια επιλογής προπονητών των μικτών ομάδων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και στη συνέχεια να πράξει το ίδιο για τους ποδοσφαιριστές, αναβαθμίζοντας παράλληλα το επίπεδο των πρωταθλημάτων υποδομών.

- Να συγκροτήσει σώμα παρατηρητών αγώνων για όλες τις κατηγορίες με τη φροντίδα της παροχής συνεχούς ενημέρωσης
μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Σας καλούμε λοιπόν να συστρατευτείτε όλοι στην προσπάθεια ανανέωσης, αναγέννησης και δημιουργίας ισχυρής Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ. από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Ε Ι Δ Ι Κ Ο Τ Ε Ρ Α Ο Ι Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ Μ Α Σ

1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.

- ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ.

- ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ 20 ΜΕΛΗ ΕΚΤΟΣ Δ.Σ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ.

- ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ/Σ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.

- ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΕΜΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η' ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑ.

- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΟ.

- ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.

- ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

- ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ.

- ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗΜΑ-ΕΥΘΥΝΗ.

2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – SITE.

- ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ SITE

- ΠΛΗΡΗΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ

- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ SITE ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

- ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

- ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.

- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ

- ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

- ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ

- ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ.

- ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

3.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

- ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΜΗΜΑ MARKETINΓΚ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

- ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Π.Ο. Η' ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Ο. ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΞΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.

- ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.

- ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ.

- ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Κ.Λ.Π. ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.

4. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

Εμείς δεσμευόμαστε γιατί μπορούμε άμεσα να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε σε ικανοποιητικό βαθμό την αντίληψη, τη συμπεριφορά και την εν γένει εικόνα της διαιτησίας στα πρωταθλήματα Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ. Υπάρχει το κατάλληλο έμψυχο δυναμικό που σε συνδυασμό με τη διοικητική εμπειρία και γνώση, δημιουργούν και εξασφαλίζουν προοπτικές αναβάθμισης και εξέλιξης της διαιτησίας, προς όφελος κυρίως του ποδοσφαίρου μας αλλά και των ίδιων των διαιτητών.

Στόχος μας είναι με κατάλληλη στελέχωση, καλή οργάνωση και σωστή λειτουργία της Ε.Δ.-Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ. να πραγματοποιείται τακτική, μεθοδική και συστηματική εκπαίδευση και παρακολούθηση των διαιτητών, με τρίπτυχο την καλύτερη προσφορά τους στα τοπικά, την άμεση προώθηση και διαρκή αξιολόγησή τους στις Εθνικές κατηγορίες και την προσέλκυση νέων και ταλαντούχων στο χώρο της διαιτησίας. Μέλημα και επιδίωξή μας δε θα είναι ο τυπικός ορισμός των διαιτητών, αλλά ο ορισμός με κριτήρια υπευθυνότητας και αξιοπιστίας.

Προαπαιτούμενο για όλους μας η αναγνώριση και ο σεβασμός στο δύσκολο έργο των διαιτητών, με επιβεβλημένη την προσπάθεια εξασφάλισης των καλύτερων και ασφαλέστερων συνθηκών άσκησης των καθηκόντων τους, για να κριθούν με απόλυτο τρόπο στην εφαρμογή των κανονισμών και γενικότερα στην ανταπόκριση του ρόλου τους.

Δέσμευσή μας να εκλείψουν κάθε είδους βιαιότητες σε βάρος των διαιτητών. Οι αλαζονείες και οι αυθαιρεσίες των διαιτητών σε συμπεριφορές, ενέργειες και αποφάσεις θα ελέγχονται και θα αντιμετωπίζονται με παραδειγματική αυστηρότητα.

Συνείδηση από την πλευρά των διαιτητών θα αποτελεί η ευπρέπεια και ο σεβασμός απέναντι σε παράγοντες, προπονητές, αθλητές, φιλάθλους και κάθε εμπλεκόμενο με το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα.

- ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

- ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Ο. ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ.

- ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ-Ε.Π.Ο.

- ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

- ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΣΕ ΡΟΛΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.

- ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.

- ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.

5. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.

- Το Πελλιώτικο ποδόσφαιρο θέλει πλήρη και ποιοτική αναβάθμιση για να καταστεί πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό. Έτσι λοιπόν απαιτείται διαρκής διάλογος με τα σωματεία, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές και όλους τους θεσμικούς φορείς με βάση τα παρακάτω.

- ΕΓΚΑΙΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ EΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.Α.Π., ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ/Σ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

- ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ. - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΜΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ (ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ).

- ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ» ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ.

- Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ.

- ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

- ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.

- ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ - ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ.

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ.

- ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

- Η ΕΚΔΟΣΗ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.

- ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΗΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ, ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.

- Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΠ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΠΗ.

- Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.

- ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

7. ΙΑΤΡΙΚΑ.

- Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

- ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΠΕΛΛΑΣ., ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ, Π.Χ. SΕΤ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΗΣΗΣ.

- ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

- ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.

- ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η Ε.Π.Ο., ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.

- ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ,ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *