Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ialmopia: Στην Carrefour ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ μέσω της Karipidis Bros η αλυσίδα σούπερμαρκετ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Το θρίλερ των τελευταίων ημερών σχετικά με την εξαγορά της εταιρείας ''Αρβανιτίδης Α.Ε.'' από την Karipidis Bros, φαίνεται να έχει αίσιο τέλος, κυρίως για τους ταλαιπωρημένους εργαζόμενους στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Karipidis Bros εξαγόρασε (μέσω εξασφαλισμένου δανεισμού) το σύνολο των καταστημάτων και τον εμπορευμάτων της ''Αρβανιτίδης Α.Ε.''. Παράλληλα - κι αυτό είναι το σημαντικότερο - ανέλαβε να καλύψει όλες τις υπάρχουσες οφειλές προς τους απλήρωτους εργαζόμενους, καθώς και τις οφειλές στο ΙΚΑ (21 εκ. ευρώ) και την Εφορία (3,5 εκ. ευρώ).

Με το πέρας της συμφωνίας, η Karipidis Bros έδωσε τα χέρια με την Μαρινόπουλος Α.Ε., για την αποκλειστική εκμετάλλευση των 149 καταστημάτων και της μεγάλης αποθήκης που λειτουργεί στη Βέροια, μέσω franchise. Κατά συνέπεια, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν πλέον υπό το σήμα των Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express, αναβαθμίζοντας πλήρως την οργάνωση και την εικόνα τους.

Να υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση της Karipidis Bros για την εξαγορά της Αρβανιτίδης Α.Ε. 


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *