Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δείτε την ομιλία του νέου προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας στη Γενική Συνέλευση (vid)

Στις εκλογές που διεξήχθησαν τη Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 πρόεδρος εκλέχθηκε στο δεύτερο γύρο ο κ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ο οποίος συγκέντρωσε 42 ψήφους έναντι 40 του μέχρι τώρα προέδρου κ.Νουσηκύρου Αλκιβιάδη.



Στο πρώτο γύρο οι τρεις υποψήφιοι έλαβαν: Νουσηκύρου Αλ. 34, Αντωνίου Αστέριος 28 και ο Γιούρος 19 ψήφους.

Για την εκλογή των συμβούλων του ΔΣ θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τη γραμματεία της ΕΠΣ Πέλλας η οποία και θα δημοσιευθεί στο παρόν site.

Αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ.Αντωνίου Αστέριος δήλωσε αποκλειστικά στο επίσημο site της ένωσης:

Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο. Η αναμέτρηση ήταν πολύ δύσκολη κάτι που το δείχνει και η μικρή διαφορά. Εμείς σταθήκαμε απέναντι σε μια οργανωμένη διοίκηση. Τα σωματεία εκτίμησαν το έργο μας και μας έδωσαν πλειοψηφία έστω και με αυτή τη μικρή διαφορά. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε τα οράματά μας και να αποκτήσουμε φωνή στην Αθήνα προς όφελος των σωματείων που βρίσκονται στη δύναμη της ένωσής μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ομιλία τον κ.Αντωνίου στη Γενική Συνέλευση:
πηγη:epspellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *