Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο παγκοσμίου φήμης επαγγελματίας παλαιστής Ultimate Warrior

O Τζέιμς Χέλγουιγκ, πρώην επαγγελματίας σούπερ σταρ της πάλης περισσότερο γνωστός ως Ultimate Warrior, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.



Ο Χελγουιγκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πολιτεία της Ιντιάνα και τη δεκαετία του '80 είχε αναδειχθεί σε παγκοσμίου φήμης κορυφαίο παλαιστή. Είχε ως σήμα κατατεθέν του τις πολύχρωμες μπογιές στο πρόσωπο τις φούντες στα χέρια και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του.

Η φήμη του εκτοξεύθηκε όταν νίκησε τον επίσης διάσημο Χαλκ Χόγκαν στο WrestleMania VI το 1990 με μία από τις χαρακτηριστικές κινήσεις του, τη «μεγάλη βουτιά», που τον έκανε πρωταθλητή του πρωταθλήματος WWF ( World Wrestling Federation ) .

Την Δευτέρα το βράδυ , εμφανίστηκε στο τουρνουά WWE φορώντας μια μάσκα που έμοιαζε με τα παλιά χρώματα του προσώπου του όπου έκανε μία προφητική δήλωση:

«Κάθε ανθρώπου η καρδιά κάποια μέρα χτυπάει για τελευταία φορά, τα πνευμόνια του δίνουν την τελευταία ανάσα. Αν όμως τα κατορθώματα αυτού του ανθρώπου δίνουν παλμό στο σώμα των άλλων και τους κάνουν να πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι σημαντικότερο που διαρκεί πιο πολύ κι από την ίδια τη ζωή, τότε το πνεύμα του θα γίνει αθάνατο από τη μνήμη των ανθρώπων που τον τιμούν και τότε εκείνος θα ζει για πάντα»
















ΠΗΓΗ: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *