Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τρομακτική συνάντηση στο νερό (vid)

Τετ-α-τετ με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία - Δείτε το βίντεο



Βίντεο με τον «χορό» του πάνω στα κύματα κατέγραψε ο θρύλος του σέρφινγκ Kelly Slater, εκτός όμως από το εντυπωσιακό κύμα ο 42χρονος φαίνεται να σερφάρει επικίνδυνα κοντά σε κάτι που μοιάζει με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία.

Ο Slater τράβηξε το βίντεο με κάμερα GoPro ενώ σέρφαρε στη δυτική Αυστραλία, για τον διαγωνισμό «2014 Drug Aware Pro Challenge», με τον νικητή να διεκδικεί 10.000 δολάρια χρηματικό έπαθλο.

Ορισμένοι είδαν εντυπωσιασμένοι το βίντεο αλλά άλλοι υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται για μεγάλο λευκό ή πως το βίντεο έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία, σημειώνει η Daily Mail.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο





 

http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *