Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Συγκέντρωση των παραγωγών λαϊκών αγορών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συγκεντρώθηκαν το πρωί παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο που προωθείται από
το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, τον οποίο ενημέρωσαν για τις θέσεις τους και ζήτησαν τη στήριξή του.

"Συνεχίζουμε και αύριο την απεργία μας, κλείνουμε τις λαϊκές αγορές, ενώ για την Παρασκευή έχουμε προγραμματίσει συνέλευση για το τι μέλλει γενέσθαι" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Βασίλης Μακρίδης.

Εξάλλου, οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών αναμένεται αύριο, στις 10 το πρωί, να μοιράσουν δωρεάν τρόφιμα στους καταναλωτές που θα βρεθούν στην Καμάρα.



ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *