Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Συνάντηση Γιώργου Καρασμάνη με τη Διοίκηση του ΙΚΑ

Ο Γιώργος Καρασμάνης είχε συνάντηση σήμερα 29-4-2014 με την Διοίκηση του ΙΚΑ σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε από την αναστολή των προσωρινών διακανονισμών που είχαν συνάψει πολλοί οφειλέτες με το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και οι οποίοι είχαν ρυθμίσει τις οφειλόμενες εισφορές τους στο παρελθόν. 

Ο Γιώργος Καρασμάνης, αφού επεσήμανε στη Διοίκηση του ΙΚΑ το δίκαιο αίτημα των οφειλετών, από τη στιγμή που αυτοί ήταν συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους και πλήρωναν ανελλιπώς τις ανάλογες δόσεις, ζήτησε να δοθεί παράταση των προσωρινών διακανονισμών ώστε να υπάρξει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε. 

Η Διοίκηση του ΙΚΑ διαβεβαίωσε τον Βουλευτή ότι την επόμενη εβδομάδα θα προωθηθεί νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία θα δίνεται παράταση των προσωρινών διακανονισμών των οφειλετών έως την 30-6-2017.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *