Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Σημαντικό κενό ασφαλείας στον Explorer

Σύμφωνα με τη Microsoft, οι εκδόσεις 6 έως 11 του Internet Explorer για Windows, περιέχουν ένα σημαντικό κενό ασφαλείας μέσω του οποίου hackers μπορούν αποκτήσουν δικαιώματα admin στον υπολογιστή.

Μέσω του συγκεκριμένου κενού ασφαλείας, hackers μπορουν με χρήση κακόβουλου λογισμικού να αποκτήσουν δικαιώματα διαχειριστή (admin) και να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του συστήματος ενός χρήστη, που προφανώς έχει εγκατεστημένο στον υπολογιστή του κάποια από τις εκδόσεις 6 έως 11 του Internet Explorer.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κενό ασφαλείας, επειδή ο hacker με δικαιώματα admin μπορεί να εγκατστήσει εφαρμογές από τον υπολογιστή του θύματος και φυσικά να αποκτήσει πρόσβαση σε διάφορά αρχεία.Πηγή: e-pcmag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *