Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Σχολικό πρωτάθλημα Γυμνασίων Αλμωπίας - Αγώνες ποδοσφαίρου και πετοσφαίρισης

Την Τρίτη 13-5-2014 πραγματοποιήθηκαν στην Αριδαία αγώνες ποδοσφαίρου και πετοσφαίρισης (βόλεϊμπολ) στα πλαίσια του Σχολικού Πρωταθλήματος των Γυμνασίων της Αλμωπίας. Στους αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν αντίστοιχα στο Δημοτικό Στάδιο και στο ΔΑΚ Αριδαίας, συμμετείχαν ομάδες μαθητών και μαθητριών από τα έξι Γυμνάσια της περιοχής (1ο και 2ο Αριδαίας, Προμάχων, Εξαπλατάνου, Πολυκάρπης και Φούστανης).

Το Γυμνάσιο Προμάχων μοιράστηκε την πρώτη θέση μαζί με το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας στους αγώνες πετοσφαίρισης των κοριτσιών. Οι μαθήτριες του σχολείου μας πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν να σημειώσουν τέσσερις νίκες και να ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση του πίνακα κατάταξης μαζί με την ομάδα του 1ου Γυμνασίου της Αριδαίας. Στην ομάδα του Γυμνασίου Προμάχων συμμετείχαν οι μαθήτριες: Ανγκέλκοβα Τζουλιάνα, Βάτση Μαρία, Καραγιαννίδου Ραφαηλία, Καραμήτσου Ελένη, Καραμήτσου Ευμορφία, Κόλτση Άννα, Κορέλλα Ελευθερία, Μεσκίνη Ξένια, Φάφκα Μαρία και Χατζή Ελευθερία.

Στους αγώνες ποδοσφαίρου των αγοριών την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Γυμνασίου Προμάχων ύστερα από μια αξιοπρεπή εμφάνιση κατάφερε να νικήσει την ομάδα του Γυμνασίου Εξαπλατάνου και να καταλάβει την πέμπτη θέση στον πίνακα κατάταξης. Στην ομάδα ποδοσφαίρου συμμετείχαν οι μαθητές του σχολείου: Γκιώσης Δημήτρης, Γκιώσης Παντελής, Δόσης Χρυσοβαλάντης, Καραπάνος Χρήστος, Κεχαγιάς Θοδωρής, Κόλτσης Νίκος, Κωστινάς Δημήτρης, Μάρκου Κώστας, Μήντσης Γιώργος, Μίσκος Πέτρος, Μούγιος Χρήστος, Ρόπκας Χρήστος, Σέλκος Γιάννης, Σέλκος Σταύρος, Τούμπης Σταύρος.

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των μαθητών του Γυμνασίου Προμάχων δήλωσαν οι δύο καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου, ο διευθυντής κ. Πασόης Ευστάθιος και ο κ. Τραπεζανίδης Γεώργιος, οι οποίοι συνόδευσαν τις ομάδες των μαθητών και των μαθητριών στο Σχολικό Πρωτάθλημα. Και οι δύο επεσήμαναν την άψογη συμπεριφορά των μαθητών και των μαθητριών στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι, το υψηλό ήθος που επέδειξαν καθώς και την προσήλωσή τους στο αθλητικό ιδεώδες.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από τους αγώνες στο ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *