Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΣΟΚ: Σκότωσε το μωρό του για να μπορεί να βγαίνει!

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 24χρονος σκότωσε το μόλις 5 εβδομάδων γιο του επειδή φοβήθηκε ότι το να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, θα σήμαινε το τέλος για τη ζωή του. Να σημειωθεί ότι είχε άλλο ένα μεγαλύτερο γιο, τον Τζέιντεν.



Ο λόγος για τον 24χρονο Μάθιου Γουίκενς ο οποίος πριν από δύο χρόνια, έχασε την ψυχραιμία του όταν έμεινε μόνος με το μικρό Ρίλεϊ Γκάρντενερ στο σπίτι της οικογένειας στο Devon.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο 24χρονος άρπαξε το γιό του και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στην κούνια με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Μόλις η σύζυγός του γύρισε σπίτι μαζί με τον Τζέιντεν, είδε το μικρό γιο τους νεκρό στην κούνια του.

Στη συνέχεια προσπάθησε να εξαπατήσει τους γύρω του λέγοντας ψέματα και φορώντας στο βρέφος ένα καπέλο για να μην φαίνονται τα σημάδια από τα χτυπήματα που του είχε προκαλέσει.

Μάλιστα εξαιτίας των ψεμάτων που είπε, οι υποψίες επικεντρώθηκαν στην μαμά του μικρού, στη Τζέμμα Γκάρντενερ η οποία μάλιστα αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τον Τζέιντεν για 14 ολόκληρους μήνες!

Τώρα όμως ο Γουίκενς καταδικάστηκε για έξι χρόνια και πέντε μήνες καθώς ομολόγησε πως σκότωσε το παιδί του.

Να σημειωθεί ότι όπως ακούστηκε στο δικαστήριο ο 22χρονος τότε Μάθιου φοβήθηκε πως με το δεύτερο παιδί του, δεν θα είχε καθόλου χρόνου να βγαίνει με τους φίλους του.




Πηγή: parapolitika.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *