Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η Γιορτή της Μητέρας στην Πλατάνη

Την Ελληνίδα μητέρα και ειδικότερα την μητέρα του χωριού, τίμησε για άλλη μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης.

Στην εκδήλωση που έγινε την περασμένη Κυριακή, στον προαύλιο χώρο του συλλόγου, παραβρέθηκαν η ανεξάρτητη Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη και οι αρχές του χωριού.

Σε όλες τις γυναίκες δόθηκε από ένα λουλούδι, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις ηλικιωμένες μητέρες της Πλατάνης.

Η καθιερωμένη γιορτή περιελάμβανε μια σύντομη ομιλία, απαγγελίες ποιημάτων, αφιερωμένα στην μητέρα και τραγούδια.

Ακολούθησε γλέντι με την συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του συλλόγου και απονομή βεβαιώσεων συμμετοχής σε όσους παρακολούθησαν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Για την όλη εκδήλωση, ο Πρόεδρος Αντώνης Μπουρδάνης, έκανε την εξής δήλωση:

‘’ Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, προσφέραμε στην μητέρα του χωριού μας, την ελάχιστη τιμή της αιώνιας αναγνώρισης της μέσα στην τοπική κοινωνία. Είναι αυτή που μας αγκαλιάζει και φροντίζει για όλα. Είναι αυτή που έδωσε την μεγάλη συνέχεια στον τόπο μας. Δεν θα την ευχαριστήσουμε. Θα της πούμε απλά ότι την αγαπάμε πολύ, ελπίζοντας κάποτε να μπορέσουμε να φτάσουμε στα δικά της όρια της αγάπης προς όλους. Χρόνια της πολλά.’’





Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης 

Αντώνης Μπουρδάνης 


Η Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

Αντιγόνη Πασλαμούσκα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *