Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ψηφίσματα Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας

Ψήφισμα για τη νέα μέθοδο αξιολόγησης προσωπικού

Ομόφωνο ψήφισμα έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Έδεσσας, με το οποίο εκφράζει την αντίθεσή του στη νέα μέθοδο αξιολόγησης του προσωπικού που προάγει ο Ν. 4250/2014 και ιδιαίτερα με το πρώτο στάδιο της αξιολόγησης που αφορά στον επιμερισμό των ποσοστών, που αποσκοπεί στη μελλοντική μείωση του προσωπικού και στην εκχώρηση δομών και υπηρεσιών του δημόσιου τομέα και των ΟΤΑ στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.


Ψήφισμα για κοινωνικές δομές

Την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους εργαζόμενους των κοινωνικών δομών και στα δίκαια αιτήματά τους για την ομαλή συνέχιση των δομών και την ενίσχυση της χρηματοδότησής τους, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας.

Με το συγκεκριμένο ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας ζητάει να μην υπάρξει καμία νέα μείωση στην χρηματοδότηση των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ για τη χρονιά 2014 – 2015, καθώς και για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, στο ψήφισμα τονίζεται ο ιδιαίτερα σημαντικός ρόλος των κοινωνικών δομών, που χαρακτηρίζονται αναντικατάστατοι και απολύτως απαραίτητοι θεσμοί.

Διαβάστε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου





Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *