Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Απίστευτο ξύλο για ένα τραπέζι σε greek taverna (vid)

Το απόλυτο χάος προκλήθηκε σε ελληνική ταβέρνα στη Μελβούρνη όταν οι θαμώνες της ήρθαν στα χέρια.




Συγκεκριμένα όπως αναφέρει και η dailymail ο καυγάς στην ταβέρνα «Σταλακτίκτες» ξεκίνησε για ένα τραπέζι και ξαφνικά οι πελάτες που εμπλέκονταν στο περιστατικό πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν καρεκλοπόλεμο.Τραπέζια και καρέκλες εκτοξεύτηκαν στο αέρα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ενώ οι υπόλοιποι πελάτες έσκυβαν στην προσπάθειά τους να τα αποφύγουν.

Φυσικά στο εστιατόριο τίποτα δεν έμεινε όρθιο ενώ όταν τα πνεύματα ηρεμούν οι άνδρες συνοδεύονται εκτός του καταστήματος.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη πριν από 5 χρόνια σύμφωνα με ανακοίνωση του εστιατορίου, ωστόσο το βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόλις προχτές και το ανέβασε στο YouTube ο χρήστης Abdul Afyouni.




http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *