Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Δραστηριότητες Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 31η Συνάντηση Ορειβατικών Συλλόγων Βορείου Ελλάδας στο καταφύγιο του ΕΟΣ Βελβεντού στα Πιέρια Όρη.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας συμμετείχε με αντιπροσωπεία τριών μελών. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των αντιπροσώπων των συλλόγων για θέματα που αφορούν την ορειβασία και την προστασία των Ελληνικών βουνών. Στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ των συλλόγων και το γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε πεζοπορία στις κορυφές Τούρλα (2.104 μ.) και Φλάμπουρο (2.193). (φωτο)


Την Κυριακή 29 Ιουνίου ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει πεζοπορία από το Αετοχώρι έως την κορυφή Μαύρος Βράχος του όρους Πίνοβο (6,5 ώρες). Η ομάδα των αρχαρίων θα πραγματοποιήσει μικρότερη διαδρομή από το Αετοχώρι έως την Κοιλάδα των Βράχων (4 ώρες).

Για περισσότερες πληροφορίες:


Χάρης Νικολαΐδης: 6942 609 794
Αλέξανδρος Μυλωνάς: 6945 425 524
Ιωαννίδης Ισίδωρος : 6976979137







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *