Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Επιβράβευση αριστούχων μαθητριών στο Γυμνάσιο Προμάχων

Η σχολική χρονιά έκλεισε στο Γυμνάσιο Προμάχων με την απονομή από τον διευθυντή του σχολείου κ. Ευστάθιο Πασόη δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών τύπου tablet Vero A7720 στις δύο μαθήτριες της Γ' τάξης που συγκέντρωσαν τον υψηλότερο βαθμό απολυτηρίου. Πρόκειται για τις μαθήτριες Μαρία Βάτση με γενικό βαθμό 19 11/13 και Ξένια Μεσκίνη με γενικό βαθμό 19 7/13.

Τα tablets ήταν προσφορά της Ομάδας Facebook των Προμάχων, μέλη της οποίας είχαν επισκεφτεί πριν λίγους μήνες το σχολείο μας και τα παρέδωσαν στον διευθυντή κ. Ευστάθιο Πασόη, προκειμένου να δοθούν ως επιβράβευση σε δύο αριστούχους μαθητές της Τρίτης τάξης. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ομάδα Facebook των Προμάχων εξασφάλισε τους δύο υπολογιστές που πρόσφερε στο Γυμνάσιο Προμάχων, διαθέτοντας τα έσοδα που συγκέντρωσε από την πώληση λαχνών για την κλήρωση ενός παρόμοιου tablet. Χορηγοί της δράσης ήταν η Εταιρεία Πληροφορικής "CYBERTECH" και το γνωστό ενημερωτικό ιστολόγιο "Προμαχιώτικα νέα".

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Προμάχων αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια την Ομάδα Facebook για τη γενναιόδωρη προσφορά της και να συγχαρούν τα μέλη της, καθώς με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες εκδηλώνουν έμπρακτα την κοινωνική τους αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον τους για το σχολείο, τους μαθητές και την τοπική κοινωνία ευρύτερα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *