Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Δυσαρεστημένη η Αθηνά Ωνάση με τους Ριμπολόβλεφ

Δυσαρεστημένη η Αθηνά Ωνάση με τους ΡιμπολόβλεφΌταν η Αθηνά Ωνάση είχε συμφωνήσει να πουλήσει τον Σκορπιό στους Ριμπολόβλεφ στις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί είχε εξηγήσει εκτενώς στους τότε υποψήφιους αγοραστές τη σημασία και τη συναισθηματική αξία που είχε για εκείνη το νησί.

Ο λόγος που το πούλησε, ήταν κυρίως ότι η ίδια δεν πήγαινε σχεδόν ποτέ, πίστευε ότι το νησί δεν έπρεπε να ερημώνει και χρειαζόταν κάποιους να ζουν σε αυτό και να το φροντίζουν.

Είχε, λοιπόν, πει στους Ριμπολόβλεφ πως θα ήθελε ο νέος ιδιοκτήτης να σεβαστεί στο έπακρο την ιστορία και την παράδοση και να διατηρηθεί το στιλ του νησιού, να μην πειραχτούν κάποια από τα πράγματα πάνω σε αυτό και κυρίως να γίνουν τα πάντα με σεβασμό στην παράδοση που άφησε ο αείμνηστος παππούς της.

Τώρα όμως, φέρεται να λέει στους κοντινούς της ανθρώπους ότι η άτυπη αυτή συμφωνία δεν έγινε σεβαστή από την άλλη πλευρά: «Δεν ήξερα ότι θα κάνουν τον Σκορπιό ντισκοτέκ» Σύμφωνα με πληροφορίες η Αθηνά είναι δυσαρεστημένη και από το ποσό το οποίο εισέπραξε για τον Σκορπιό, καθώς πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει πουλήσει το νησί για πολύ περισσότερα χρήματα. Πλέον, φαίνεται να είναι μετανιωμένη που πούλησε το πιο πολύτιμο κομμάτι γης που της άφησε ο παππούς της.






πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *