Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Νέα διοίκηση στον Αλμωπό Αριδαίας

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Αλμωπού Αριδαίας, με κύριο θέμα την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ήταν ήδη γνωστό εδώ και καιρό, πως ο κύριος Κώστας Γάτσος, συνεπικουρούμενος από γνωστά άτομα της τοπικής κοινωνίας της Αλμωπίας, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανάληψη της προεδρίας της ιστορικής ομάδας της Αριδαίας. 

Χθες, αυτό το ενδιαφέρον μετουσιώθηκε σε χειροπιαστή πρόταση. Ο κύριος Γάτσος, έκανε λόγο για μια διευρυμένη διοίκηση, με νέους ανθρώπους, που θα βάλει την ομάδα σε νέα οικονομική κι αγωνιστική τροχιά. Μαζί του ήταν ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας, Πέτρος Ζέρζης, ο νυν δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γιάντσης κι ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Κοντάκος, έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς, την οποία χαρακτήρισε πετυχημένη, τονίζοντας το έργο πού γίνεται στις ακαδημίες. Άφησε αιχμές για την απουσία της απερχόμενης δημοτικής αρχής από το πλευρό του Αλμωπού, και κατέληξε λέγοντας πως θα συνεχίσει να βοηθά την ομάδα από οποιοδήποτε πόστο.

Η πρόταση του κυρίου Γάτσου έγινε δεκτή από όλους τους παριστάμενους. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό και το νέο σχήμα του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και ο ρόλος των νέων προσώπων στην ομάδα.




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *