Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Οι ελληνικές δυνάμεις καταλαμβάνουν τα Στενά της Κρέσνας (Σαν σήμερα 11/7)

1913 οι ελληνικές δυνάμεις κατέλαβαν τα Στενά της Κρέσνας και οι Βούλγαροι καταδιώκονταν προς βορρά, κατά το Β' Βαλκανικό Πόλεμο.

1996 το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά των Σερβοβόσνιων Ράντοβαν Κάρατζιτς και Ράτκο Μλάντιτς με τις κατηγορίες της γενοκτονίας και των εγκλημάτων πολέμου.

1999 την έντονη ανησυχία τους για τους κινδύνους που εγκυμονεί η εγκατάσταση του πυρηνικού εργοστασίου στο Ακούγιου της Τουρκίας, εξέφρασαν Τούρκοι επιστήμονες, οι οποίοι μετείχαν στη διεθνή διάσκεψη για την αποπυρηνικοποίηση της Μεσογείου, που έγινε στη Ρόδο




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 11/7
 
1969 Κυκλοφορεί στην Μεγάλη Βρετανία το τραγούδι του David Bowie, "Space Oddity". Θα είναι μέρος του ομότιτλου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. Το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει βιαστικά από την δισκογραφική του εταιρεία, με σκοπό να είναι κοντά στην αναμενόμενη προσελήνωση του Apollo 11 (20/07/69).

1981 Οι The Specials βρίσκονται για δεύτερη και τελευταία φορά στην πρώτη θέση των Βρετανικών Singles Chart με το τραγούδι "Ghost Town". Το τραγούδι ήταν εμπνευσμένο από την εικόνα των δρόμων της Γλασκώβης του 1980, όπως την είχε αποτυπώσει ο κιμπορντίστας και ιδρυτικό μέλος της μπάντας Jerry Dammers, με τις ηλικιωμένες γυναίκες να πουλούν τα υπάρχοντά τους για να ζήσουν.


Αθλητισμός 11/7
 

11/7/2009 Με αφορμή την αποκάλυψη του αδριάντα του Έφεδρου Αξιωματικού, δωρεά του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, ο Στέλιος Κιαγιαδάκης, πρόεδρος του ΣΕΑΝ Ρεθύμνου, βραβεύει στο Ωδείο Ρεθύμνου, τέσσερις διακεκριμένους Κρητικούς εφέδρους αξιωματικούς: τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Θεόδωρο Βασιλάκη, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και τον Σπύρο Κοκοτό

11/7/2000 Ο 29χρονος Conrad McRay, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς στο καμπ των Ορλάντο Μάτζικ

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *