Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Δελτίο Τύπου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Ενημερώνουμε τους φίλους καταναλωτές ότι στους νομούς Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας, αλά και στους άλλους ροδακινοπαραγωγικούς νομούς, υπάρχει μεγάλη παραγωγή ροδάκινων, και η μη απορρόφησή τους απειλεί τους Παραγωγούς να μην καλύψουν ούτε το κόστος παραγωγής.

Επίσης, ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι στις λαϊκές αγορές τα ροδάκινα πωλούνται από τους παραγωγούς έως 1 ευρώ το κιλό.

Καλούμε τους φίλους καταναλωτές να στηρίξουν το προϊόν, κι εμείς οι παραγωγοί θα έχουμε το 1 ευρώ ως ανώτερη τιμή στις λαϊκές αγορές, προσπαθώντας έτσι να καλύψουμε τα αυξημένα έξοδα παραγωγής, συσκευασίας και μεταφοράς.

Επίσης, ενημερώνουμε όλους του ροδακινοπαραγωγούς, που δεν έχουν διέξοδο διάθεσης των προϊόντων τους και θέλουν να τα διαθέσουν στις λαϊκές αγορές της Αττικής (λόγω της αδυναμίας έκδοσης άδειας από τη μη ύπαρξη της βεβαίωσης από τις Τριμελείς Επιτροπές), να επικοινωνούν με την Ομοσπονδία - Θηβών 103, Περιστέρι, με τους εξής τρόπους:

-Τηλέφωνο: 210 - 5752449

-FAX: 210 - 5719474

-Email: info@laikesagores.gr

Μαζί τους να έχουν τη δήλωση ΟΣΔΕ και το βιβλιάριο ασφάλισης ΟΓΑ


Ο Πρόεδρος
Παντελής Μόσχος


Ο Γενικός Γραμματέας
Χρήστος Δανιήλογλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *