Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Σε καλό δρόμο η διαδικασία ολοκλήρωσης του έργου των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό Πέλλας»

Κλιμάκιο του ΟΑΕΔ το οποίο αποτελούνταν από υπηρεσιακούς παράγοντες και μέλη των τεχνικών υπηρεσιών, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Παναγή Καρέλλα, επισκέφθηκε σήμερα (11/07/2014) την περιοχή των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό Πέλλας.

Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησε στις αρχές του Ιουνίου ο κ. Σταμενίτης με τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου, το κλιμάκιο του ΟΑΕΔ βρέθηκε στον χώρο των εργατικών κατοικιών προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση των κτιρίων. 

Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος του ΟΑΕΔ τον επόμενο μήνα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Οργανισμού με σκοπό να αποφασίσει τη διαδικασία ολοκλήρωσης του έργου ενώ πρέπει να τονιστεί ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και των εργασιών που απαιτούνται. Επίσης σημείωσε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τη διενέργεια του νέου διαγωνισμού, μετά την ολοκλήρωση του οποίου θα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.


Από την πλευρά του ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης, ο οποίος ήταν παρών στη σημερινή επίσκεψη, επισήμανε στον Αντιπρόεδρο ότι το έργο έχει καθυστερήσει αρκετά με αποτέλεσμα να δημιουργεί πολλά προβλήματα στους κατοίκους και στην ανάπτυξη της περιοχής και πρόσθεσε ότι προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση η σημερινή επίσκεψη του κλιμακίου του ΟΑΕΔ, καθώς αποδεικνύει ότι πράγματι η Διοίκηση του Οργανισμού έχει αποφασίσει να ολοκληρώσει ένα έργο που λιμνάζει και καθυστερεί για χρόνια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *