Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Νέες ειδικότητες στο ΙΕΚ Αριδαίας

Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ προτείνει για το Χειμερινό Εξάμηνο 2014 Β΄τις παρακάτω ειδικότητες με την προσδοκία να εγκριθούν από τη ΓΓ ΔΒΜ και να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον τουλάχιστον 15 εγγεγραμμένων σπουδαστών ώστε να λειτουργήσουν από 1 Οκτωβρίου 2014. 


1. Βοηθός Φυσικοθεραπείας 

2. Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων & Υποδομών (SECURITY) 

3. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας 

4. Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλάστης 

5. Βοηθός Φαρμακείου 

6. Τεχνικός Ηλεκρονικών Υπολογιστών (Η/Υ) 

7. Στέλεχος Υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας (LOGISTICS) 

8. Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα της Αγροτικής Οικονομίας 

9. Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου 

10. Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού 

11. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού & Κλιματισμού 


Απαραίτητες διευκρινίσεις : 

Σας υπενθυμίζουμε ότι η φοίτηση στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης παρέχεται πλέον ΔΩΡΕΑΝ και αποτελεί ισχυρό κίνητρο για όσες και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια από τις πολύ ελκυστικές ειδικότητες κατά τα 2 επόμενα χρόνια φοίτησής τους. Όσες και όσοι απόφοιτοι οποιουδήποτε τύπου Λυκείου, ενδιαφέρονται να προ-εγγράφονται στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του ΙΕΚ στο τηλέφωνο 23840-24928 ή στο προφίλ του facebook : iekaridaias και να καταχωρούμε το ενδιαφέρον τους με τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας. Οι τελικές αιτήσεις σε κάθε περίπτωση θα υποβληθούν μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ όπως συνέβη και πέρυσι και οδηγίες θα ανακοινώνονται στο προφίλ μας στο facebook αλλά και στον Τύπο με σχετκά Δελτία Τύπου. 


Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 

Γιόρτσος Γεώργιος

1 comments:

  1. Για την ειδικότητα ημερήσιας φροντίδας Ατόμων με αναπηρία ούτε λόγος!!!
    Παραπέμπω στο σχετικό άρθρο μου για να θυμηθούν οι υπεύθυνοι τα οφέλη που και φέτος δεν διεκδικήθηκαν!!!

    <<Επίσης κάτι που πραγματικά είναι ένα ζήτημα πάνω στο οποίο θα δώσω μάχη, είναι η βελτίωση και η ενίσχυση του ΙΕΚ Αριδαίας, που φέρνει νέους ανθρώπους στην Αριδαία να ασκηθεί πίεση στους φορείς του Υπουργείου Παιδείας της Κεντρικής Επιτροπής Τυποποίησης Προϊόντων , ώστε να πάρουμε πίσω την ειδικότητας της ημερήσιας φροντίδας των ατόμων με αναπηρίες.

    Τα οφέλη αυτής της κίνησης συνοψίζονται σε δυο τομείς: Στο δεύτερο έτος της συγκεκριμένης ειδικότητας, (με την σύμφωνη γνώμη των ιθυνόντων των δυο φορέων) να μπορούν κάλλιστα να κάνουν την πρακτική τους οι φοιτητές και οι φοιτήτριες στο Ειδικό Σχολείο Αριδαίας και ΚΔΑΠ Ηλιαχτίδα (που είναι και κάτω από την αιγίδα του Δήμου) και να βοηθήσουν στην αλληλεπίδραση και την κοινωνικοποίηση των ατόμων με αναπηρίες. Η ενασχόληση μου με αυτόν τον τομέα της ειδικής αγωγής που έχει δείξει ότι η συγκεκριμένη ειδικότητα φέρνει ανθρώπους από μακρινά σημεία της χώρας, που σημαίνει ότι είναι σα να έχουμε μία μικρογραφία μιας φοιτητούπολης. Αυτό σημαίνει βελτίωση της κοινωνικής ζωής, αύξηση της αγοραστικής δύναμης των καταστημάτων και όλα αυτά που συμβάλουν σε μία εύρυθμη τοπική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *