Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Κατατέθηκαν χρήματα σε άλλους 126.000 δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος

Πρόκειται για ποσό περίπου 85 εκατομμυρίων ευρώ - Θα προκύψουν και άλλοι δικαιούχοι οι οποίοι θα πάρουν τα χρήματα στις αρχές Οκτωβρίου 
 
Πιστώθηκε σήμερα στους λογαριασμούς άλλων 126.000 δικαιούχων που αρχικά είχαν απορριφθεί το κοινωνικό μέρισμα. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών πρόκειται για ποσό συνολικού ύψους 84.170.531,50 ευρώ.

Οι αιτήσεις είχαν απορριφθεί με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2013 και πληρούν τις προϋποθέσεις με βάση τη δήλωση φορολογίας του οικονομικού έτους 2014.
Με τη σημερινή 4η καταβολή, ο αριθμός των δικαιούχων που έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα ανέρχεται σε 690.838 νοικοκυριά και το συνολικό ποσό που διατέθηκε μέχρι σήμερα διαμορφώνεται σε 446.910.598,35 ευρώ.

Δείτε τον παρακάτω πίνακα:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *