Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 12/7 τα Ζώδια!

Το δικαίωμα να πει τα πιο σκληρά λόγια σε ανθρώπους, έχει μόνο εκείνος που τους απέδειξε ότι πραγματικά νοιάζεται γι' αυτούς.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος φέρνει εντάσεις και υποχρεώσεις, που σε πιέζουν συναισθηματικά. Η ζωή σου, όμως, μπαίνει σε μια τάξη, οργανώνεσαι και διαχειρίζεσαι υποθέσεις που είχες παραμελήσει.
Ερωτικά: Η σχέση σου δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και θα χρειαστεί από την πλευρά σου να κάνεις υποχωρήσεις που δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα σου. Μπορεί π.χ. ο σύντροφός σου να απαιτήσει περισσότερη φροντίδα από μέρους σου. Και ιδιαίτερα οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είναι αυτοί που τείνουν να σου συμπεριφέρονται τοιουτοτρόπως.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαγγελματική συνεργασία με ένα πρόσωπο που είστε φίλοι θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Οπότε η συμπεριφορά και των δύο πλευρών θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για να μην επέλθει η ρήξη.




Γενικά: Νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια, σε σχέση με άλλες φορές. Το αίσθημα αυτό προέρχεται κυρίως από την οικογένεια, καθώς θα βρεθείτε πιο κοντά και θα συσφίξετε τις σχέσεις σας. Και οι φίλοι σου σε καλούν να συναντηθείτε, πράγμα που ενισχύει το κοινωνικό σου προφίλ.
Ερωτικά: Ένα γεγονός μπορεί να σε κάνει να διαγράψεις εντελώς έναν Κριό από την ατζέντα σου. Η απουσία του θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις, να ασχοληθείς περισσότερο με τη ζωή σου ή με ένα άτομο που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την ικανότητα να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και να περιορίσεις τις παράλογες απαιτήσεις που σε εμποδίζουν να οδηγηθείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα.




Γενικά: Είναι σημαντικό να συλλέγεις προσωπικές εμπειρίες και να μη μένεις στη θεωρία. Βίωσε την καθημερινότητα με τις αντιξοότητές της για να καταλάβεις πως δε γίνεται να ζεις τη ζωή μονάχα εγκεφαλικά.
Ερωτικά: Πίεση μπορεί να προέλθει από έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν δε νιώθεις σίγουρος/η για αυτή την απόφαση, μην προχωρήσεις, όσο και να σε βαραίνει το κόστος της.
Οικονομικά & Καριέρα: Ασκούνται πιέσεις να ανταπεξέλθεις σε οικογενειακές υποχρεώσεις που προέρχονται κυρίως από άτομα που έχουν κάποιο είδος εξουσίας πάνω σου. Δε σου αρνούνται τη βοήθεια, η οποία προς στιγμή θα σε ανακουφίσει, αλλά μετά μπορεί να εισπράξεις κριτική, η οποία θα σε ενοχλήσει αρκετά, χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις ιδιαίτερα.




Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή ασκεί τεράστια επιρροή πάνω σου και σε φέρνει σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου. Όλα έχουν γνώμονα την πρόοδο και την εξέλιξή σου, ακόμη και όταν χρειαστεί να υποχωρήσεις σε κάποιες απαιτήσεις κοντινών σου ανθρώπων.
Ερωτικά: Η σχέση με Αιγόκερω σίγουρα χρειάζεται κάποια αλλαγή και θα χρειαστεί να σοβαρευτείς. Ένας Κριός μπορεί να σε ενοχλήσει με τη συμπεριφορά του και η στάση σου μάλλον θα αλλάξει απέναντί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες υποχρεώσεις προς τρίτους, που ίσως σε ενοχλήσουν, γιατί δε θα μπορέσεις να τις εξυπηρετήσεις εύκολα. Νέες ιδέες από συνεργάτες μπορεί να σε ξεσηκώνουν. Καλό είναι να ελέγχεις αυτές τις παρορμήσεις.




Γενικά: Αισθάνεσαι έντονη πίεση που δε γίνεται φανερή με την πρώτη ματιά, αλλά έχει υπόγειο χαρακτήρα. Προσπάθησε να την αγνοήσεις και να σταθείς επάξια σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Οικογενειακά ζητήματα απορροφούν την ενέργειά σου και σε κουράζουν συναισθηματικά.
Ερωτικά: Πολλές φορές πνίγεις τις επιθυμίες σου, για να μην έρχεσαι σε σύγκρουση. Θα προτιμούσες, δηλαδή, ο σύντροφός σου να ενδιαφέρεται περισσότερο για τα πιθανά σου προβλήματα σε οικογενειακό ή κοινωνικό επίπεδο. Καλύτερα να μιλήσεις και να ζητήσεις αυτό που θες. Δε χρειάζεται να περιμένεις, χωρίς απόκριση.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι, μάλλον, υπόγεια και από τη μια μεριά, ανακαλύπτεις αλήθειες για τους συνεργάτες σου , αλλά από την άλλη απομονώνεσαι και είναι κάπως ενοχλητικό. Προστάτευσε τον εαυτό σου όσο μπορείς. Κανείς δε θα είναι εκεί να το κάνει για σένα.




Γενικά: Αφήνεσαι να σε οδηγήσουν οι καταστάσεις. Δε θες να χαραμίζεις χρόνο και διάθεση σε πράγματα που ίσως δε μπορούν να αλλάξουν με την επέμβασή σου. Αυτό, τελικά, θα σου βγει σε καλό. Η οικογένεια γίνεται το αποκούμπι σου και θα σου προσφέρει την προστασία και την τρυφερότητα που χρειάζεσαι. Μια πληροφορία θα σε θορυβήσει και πιθανότατα να σε εξοργίσει.
Ερωτικά: Ένας Καρκίνος μπορεί να σε κρατάει σε απόσταση γιατί θέλει με κάποιο τρόπο να σε τιμωρήσει. Οι ανασφάλειές του τον αναγκάζουν να αντιδρά με αυτό τον τρόπο. Η σχέση με έναν Κριό μπορεί να βρίσκεται σε περίοδο ξεκαθαρισμάτων, η κατάληξη των οποίων θα δικαιώσει και τους δυο σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι εκ του ασφαλούς, χωρίς να σημαίνει ότι δε θα δείξεις την απαραίτητη τολμηρότητα σε νέες κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Προς το παρόν, συγκράτησε τον αναβρασμό σου για να μη χαλάσεις μια συνεργασία, που θα χρειαστεί πολύ χρόνο να ξαναχτίσεις.




Γενικά: Διάφορες παρεξηγήσεις σου χαλάνε το κέφι και τη διάθεση για επικοινωνία. Πιθανότατα, αρνητική κριτική να σου ασκηθεί, την οποία θα ήταν καλύτερο να παραβλέψεις και να μη δώσεις έκταση.
Ερωτικά: Τα παράπονα πέφτουν βροχή και εσύ μπορεί να χάσεις τον αυτοέλεγχο. Καρκίνος, Ζυγός κι Αιγόκερως σε προβληματίζουν. Οφείλεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων όταν ένας χωρισμός βρίσκεται προ των θυρών και να λάβεις μια ξεκάθαρη απόφαση για μια ιστορία που ήταν πολύ μπερδεμένη.
Οικονομικά & Καριέρα: Πολλές ευθύνες σε ταλανίζουν αυτό το διάστημα και μάλλον δε μπορείς να καλύψεις όλες τις ανάγκες που προκύπτουν από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ένας υπεύθυνος ίσως σε κατηγορήσει για ανεπαρκή ανταπόκριση. Προσπάθησε να ανταπαντήσεις με νηφαλιότητα και ατράνταχτα επιχειρήματα.




Γενικά: Έχεις αναλάβει αρκετές ευθύνες μέσα από τις οποίες έχεις την ευκαιρία να πειραματιστείς και να γνωρίσεις νέα, απροσδόκητα πράγματα. Σε πρώτο πλάνο έρχονται οι οικογένεια και η διατήρηση των αρχών και των αξιών της.
Ερωτικά: Προσπάθησε να δείχνεις το απαραίτητο ενδιαφέρον στο πρόσωπο που είστε μαζί και στα προβλήματά του. Γι' αυτό αν σκοπεύεις να το βοηθήσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του συστήσεις κάποιες νέες γνωριμίες, μέσω των οποίων μπορεί να επεκταθεί επαγγελματικά. Από την άλλη, εάν βρίσκεσαι μακριά και σε ενδιαφέρει ένας Λέων είναι δύσκολο να κάνει κάποιος από τους δυο το πρώτο βήμα, γιατί υπάρχει φόβος και εγωισμός και από τις δυο πλευρές.
Οικονομικά & Καριέρα: Πειραματίζεσαι και μάλιστα τόσο δυναμικά που αναγκαστικά γίνεσαι η πρώτη προτίμηση των εργοδοτών. Εάν έχεις κάνει κάποια εξειδίκευση, θα ενισχύσεις ακόμη περισσότερο το επαγγελματικό σου προφίλ.




Γενικά: Αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με θέματα βαρετά και ανούσια. Αλλά, δε μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό, αφού προσπαθείς να περισώσεις τον πολύτιμο χρόνο των διακοπών σου. Η διατροφή σε απασχολούσε πάντα, αλλά ιδιαίτερα σήμερα μπορεί να ακολουθήσεις μια ειδική δίαιτα που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος.
Ερωτικά: Το κλίμα είναι βεβαρημένο και μάλιστα από έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω. Αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο είναι οι μάχες για τον έλεγχο της σχέσης σας. Άφησε να μιλήσει το κορμί και η καρδιά και θα δεις ότι όλα θα βελτιωθούν.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μέτρο και πολύ καλό προγραμματισμό, τον οποίο δεν είναι εύκολο να ακολουθήσεις γιατί μερικές φορές χαλάς το σύστημα σου. Κάνε οικονομία γιατί προκύπτουν πολλά έξοδα που πρέπει να αντιμετωπίσεις.




Γενικά: Η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα και σε φέρνει αντιμέτωπο με τα αισθήματά σου. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, θα δυσκολευτείς να διευθετήσεις κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Μια ξαφνική διακοπή σχέσης από ένα συγγενικό πρόσωπο πιθανόν θα σε κάνει να νιώσεις ανασφαλής.
Ερωτικά: Η βαθύτερή σου επιθυμία είναι να κάνεις μια σχέση που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις οικογένεια και την κοινωνική θέση που σου αρμόζει. Αυτό μπορεί να μην το έχεις πετύχει ακόμα και να έχεις άγχος για το πώς θα το καταφέρεις. Η ξαφνική διάλυση μιας σχέσης από έναν Κριό θα σε στεναχωρήσει. Σκέψου όμως ότι ίσως ήταν απαραίτητο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκοπεύεις να κάνεις κάτι πολύ ουσιαστικό με ένα συνεργάτη και όμως γρήγορες και πρόχειρες διαδικασίες μπορεί να το χαλάσουν. Αλλά, βγαίνεις κατά κάποιο τρόπο κερδισμένος/η, καθώς αναθεωρείς την αξία των υπηρεσιών που προσφέρεις.




Γενικά: Ασχολείσαι με πολλά και άγνωστα, για σένα, ζητήματα γι' αυτό και δε μπορείς να ανταποκριθείς άμεσα. Μια συγγενική σχέση γίνεται για σένα μεγάλο βάρος καθώς απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και του ενδιαφέροντός σου.
Ερωτικά: Η εμπειρία που έχεις με έναν Καρκίνο χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι «προσάναμμα» και κυρίως από την πλευρά σου. Κάνε μια απόπειρα ψυχικής και συναισθηματικής προσέγγισής του. Μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης, πάντως, μπορεί να σου δώσει μια νέα σχέση, με έναν Κριό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ψάχνεις να βρεις τον καλύτερο τρόπο για να διαχειριστείς τον επαγγελματικό σου περίγυρο, επειδή, ακριβώς, σε ενδιαφέρει, πολύ περισσότερο από άλλες φορές, τί θα πει ο κόσμος και ποια κριτική θα σου ασκήσουν.





Γενικά: Έχεις ανεβάσει τους τόνους και συμπεριφέρεσαι με σοβαρότητα και πυγμή. Στόχος είναι να διατηρήσεις κάποιες επαφές και σχέσεις σε καλό επίπεδο, καθώς επίσης να μπεις σε μια καλή ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα.
Ερωτικά: Προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις για να μην επηρεαστείς από τις απαιτήσεις ή τις ευαισθησίες του άλλου. Πιο συγκεκριμένα, ένας Ζυγός είναι αυτός που σε καταπιέζει και εσύ θα χρειαστεί να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δε δέχεσαι να κάνεις πολλές υποχωρήσεις γιατί δε θες να υποβιβάσεις τις απαιτήσεις και τα στάνταρ σου. Σήμερα, καταφέρνεις να απεμπλακείς από υποχρεώσεις, εύκολα και ανώδυνα.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *