Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

«Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ» στην Έδεσσα

Η θεατρική παράσταση ''Τα παραμύθια των αδελφών Γκρίμμ'' θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στην Έδεσσα, τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας. 

Για πρώτη φορά μια παιδική θεατρική παράσταση που μέσα από τις κλασικές ιστορίες των Αδελφών Γκριμμ και τους ήρωες τους, προσκαλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο των παραμυθιών τους και να μπουν σ’ αυτόν. Νεράιδες, ζώα, ξωτικά, θαυματουργά δαχτυλίδια, περίεργα πουλιά, βασιλιάδες, μάγισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, αποτελούν το πολύχρωμο σκηνικό .... των παραμυθιών σε μια διαδραστική παράσταση μέσα στο νερό με αληθινές λίμνες, δέντρα, εντυπωσιακά κοστούμια και υπέροχες μουσικές. Η αξία της αγάπης, της αλληλεγγύης, της αποδοχής, της γενναιοδωρίας, της πίστης στον εαυτό μας, μέσα από τη σύγκρουση καλού και κακού και με όπλο την εξυπνάδα ενάντια στην δύναμη, είναι μερικά από τα διδακτικά μηνύματα των παλιών αυτών λαϊκών παραμυθιών της «γιαγιάς». 

Εισιτήρια προπωλούνται στο Τουριστικό Γραφείο του Πάρκου Καταρρακτών Τηλ. 23810-20300. 

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Παιδικό: 8€ 

Οικογενειακό 3 ατόμων και άνω: 8€ ανά άτομο. 

Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητικά : 8€.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *