Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 24/7 τα Ζώδια!

Καθετί που η ψυχή επιθυμεί αληθινά το πετυχαίνει



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Πολλά προβλήματα σε κουράζουν ψυχικά αλλά «κρατάς χαρακτήρα» καθώς αντλείς από το μεγάλο συναισθηματικό σου απόθεμα. Σήμερα στρέψε το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και τα άτομα που μένουν μαζί σου.
Ερωτικά: Είσαι εσωστρεφής και προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Ένας Καρκίνος σε βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχουν προβλήματα που αφορούν ένα κοινωνικό θέμα ή ακόμα και τη σχέση σου, αλλά έχεις λάβει σοβαρές αποφάσεις, προκειμένου να τα λύσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα και νοικοκύρεμα η ζωή σου σε αυτόν τον τομέα. Μάλλον δεν θα μιλήσεις και δεν θα ανοίξεις τα χαρτιά σου όπως παλιά. Αν έχεις κλίση προς τη μαγειρική ή τη ναυτιλία μπορεί, αυτό το διάστημα, να κινηθείς είτε στη μία, είτε στην άλλη κατεύθυνση.




Γενικά: Μπορείς εύκολα να προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις και ως εκ τούτου όλα γίνονται άμεσα και όπως τα προγραμματίζεις. Το ένστικτό σου σε οδηγεί προς το μέλλον και δε μένεις, πια, κολλημένος στο παρελθόν. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα έχεις ευκαιρίες να πετύχεις πολλές από τις επιδιώξεις σου.
Ερωτικά: Ανοίγεσαι περισσότερο και επικοινωνείς με στυλ που αναδεικνύει το χαρακτήρα σου. Αν ήθελες να πάρεις αποφάσεις για να προχωρήσεις μια σχέση, τώρα είναι κατάλληλη στιγμή να το επιχειρήσεις, ιδιαίτερα αν πιστεύεις ότι η σχέση αυτή έχει προοπτικές για κάτι πιο σταθερό (π.χ. οικογένεια).
Οικονομικά & Καριέρα: Θα εισπράξεις χρήματα από μια δουλειά που είναι «στα σκαριά». Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ταξιδέψεις ή να κλείσεις ένα συμβόλαιο. Μάλιστα εάν επισκεφτείς ένα παραθαλάσσιο μέρος, η επαφή με το νερό θα σε χαλαρώσει από όλες τις επαγγελματικές εντάσεις.




Γενικά: Θα βάλεις προτεραιότητες στα «θέλω» σου, πράγμα που θα σε ξεμπλοκάρει από την πολλαπλότητα και την τεράστια ποικιλία των επιθυμιών σου. Πρόσεξε τη διατροφή σου και μη χαλάς την προσπάθεια που κάνεις τον τελευταίο καιρό.
Ερωτικά: Εξαρτάσαι πολύ από το σύντροφό σου και προκαλείς σκηνές ζηλοτυπίας και φασαρίες, που καλό θα ήταν να αποφεύγεις γιατί έτσι «πέφτεις» στα μάτια του. Η επαφή με Καρκίνο μπορεί να σε πιέζει αρκετά επειδή σκέφτεστε με διαφορετικό τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Φοβάσαι ότι χάνεις ευκαιρίες, ενώ προσπαθείς. Επιπλέον, συμπεριφέρεσαι κάπως ιδιότροπα τόσο στις συνεργασίες, όσο και στις αγορές σου. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις και να κρατάς ισορροπίες.




Γενικά: Οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο σου δείχνουν τον τρόπο για να είσαι ο εαυτός σου. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Η μεγάλη σου ευαισθησία, αυτή τη φορά, σε προστατεύει από τα δύσκολα. Η ενασχόληση με το ψάρεμα, τη θάλασσα και το σπίτι θα αποτελέσει ένα ανακουφιστικό διάλλειμα.
Ερωτικά: Υπάρχουν εξελίξεις από την πλευρά σου και παίρνεις την απόφαση να φύγεις από μια σχέση που σε δυσκόλεψε πολύ. Μην έχεις αμφιβολίες για τις αποφάσεις σου, γιατί το ένστικτό σου σε οδηγεί σωστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις πρωτοβουλίες οι οποίες προοιωνίζονται θετικά αποτελέσματα, αλλά πρόσεχε τις αντιδράσεις σου, ειδικά απέναντι στους συνεργάτες σου, για να μη χάσεις τις ευκαιρίες αυτές. Κράτα καλές σχέσεις και μη δημιουργείς αντιπαλότητες.




Γενικά: Αρχίζει μια περίοδος όπου θα έχεις την ευχέρεια να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή, αφού, βέβαια, βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους σε σχέση με σένα και τις αξίες σου. Πάντως χρειάζεσαι να απομακρυνθείς από τις πολλές και θορυβώδεις επαφές, για να οργανωθείς και να βάλεις τις δικές σου προτεραιότητες. Αν έχεις σήμερα γενέθλια, η πνευματικότητα και η στροφή σε μια ανώτερη δύναμη σε διακατέχουν και όλες σου οι πράξεις κατευθύνονται προς τα εκεί.
Ερωτικά: Η αναγκαιότητα σου να ζεις μέσα σε έναν έντονο έρωτα, έστω και πλατωνικό, σε κάνει να θέλεις να δίνεσαι συνέχεια στον άλλο. Σήμερα, όμως, μπορεί να κάνεις απολογισμό και ίσως σταματάς να «δίνεις», αν συνειδητοποιήσεις ότι τελικά δεν υπάρχει ανταπόκριση. Με έναν Αιγόκερω μπορεί να υπάρχει μοιραία έλξη και να μην μπορείτε να αποφύγετε αυτή τη σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν εκφράζεσαι για μην εκθέσεις κάποια άτομα που συνεργάζεστε. Παρόλο που υπάρχει επαγγελματικό άνοιγμα και βοήθεια από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενες, νιώθεις ότι δε μπορείς να δράσεις εύκολα. Κάνε ότι μπορείς για να μη βρεθείς «εκτός παιχνιδιού».




Γενικά: Η επαφή με άλλα άτομα σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε ομάδες ή παρέες που σου κάνουν καλό, σε εκτονώνουν και σε βοηθούν να αποκτήσεις χρήσιμες εμπειρίες.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Καρκίνο, που θέλει να είστε συνέχεια μαζί, σε θεραπεύει από ψυχικά τραύματα του παρελθόντος. Εμπιστεύσου την κρίση ενός φίλου, που σε βοηθάει να γνωρίσεις ένα άτομο που σου ταιριάζει. Έστω και φιλικά, δεν πρέπει να χάσεις τη νέα γνωριμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια φωνή μέσα σου, σου λέει «προχώρα» και μη φοβηθείς να κάνεις το πρώτο βήμα σε ένα νέο εγχείρημα. Ακόμα και μικρό να είναι, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να κερδίσεις πολλά, αν έχεις πίστη στον εαυτό και τις δυνάμεις σου.




Γενικά: Πλησίασε πιο κοντά στις ανάγκες και τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων, για να μην αποξενώνεσαι από την ίδια σου την οικογένεια. Διατήρησε την εικόνα του ανθρώπου που ξέρει να επιλέγει και επιζητά την ποιότητα στη ζωή του, καθώς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, περίμενε μια θετική έκπληξη.
Ερωτικά: Σε απασχολούν κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη στάση σου απέναντι στους άλλους και την προσπάθεια απόκρυψης της αληθινής σου ταυτότητας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η κριτική ενός Αιγόκερω μπορεί να είναι αυστηρή, αλλά θα σε βάλει να σκεφτείς τις κινήσεις και τη στάση σου μέσα στη σχέση
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζονται θυσίες από την πλευρά σου και μπορεί να χάσεις τη βολή σου, προκειμένου να γίνει το σωστό. Μερικές φορές τα δεδομένα δεν πατούν σε στέρεο έδαφος και εσύ τείνεις να αμφισβητείς ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό, εξαιτίας αυτής της αστάθειας. Διατήρησε σταθερή την σκέψη σου και μην επηρεάζεσαι από τους άλλους. Απλά αφουγκράσου τις συνθήκες και αμέσως θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.




Γενικά: Υπάρχει προστασία από ισχυρότερους και αυτό σε κάνει να βαδίζεις σε πιο ασφαλή μονοπάτια. Η επένδυση που μπορεί να έχεις κάνει στο εξωτερικό ή σε μια υπόθεση που αφορά ακόμα και νομικά θέματα, θα διαπιστώσεις ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Ερωτικά: Προστατεύεσαι από τις κακοτοπιές και πάνω από όλα δεν εκτίθεσαι. Ένας Καρκίνος σου δίνει το «πράσινο φως» για να προχωρήσετε περισσότερο. Ένας Λέων κάνει και πάλι την εμφάνισή του και πιθανόν να μη μπορείς να τον ξεπεράσεις, παρόλο που δε συμπεριφέρεται όπως το περίμενες.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις το μέλλον σου χωρίς τα κολλήματα του παρελθόντος. Μαζί με ένα άτομο της οικογένειάς σου δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να προσεγγίσετε λύσεις που δεν ήταν παλιότερα εφικτές. Αν ασχολείσαι με τα ξενοδοχειακά ή τη ναυτιλία θα έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες να υλοποιήσεις τις βλέψεις σου.




Γενικά: Νιώθεις ότι έχεις αποκοπεί από τις παρέες και τις συναναστροφές σου και αυτό πληγώνει την κοινωνικότητα και την αισιοδοξία σου. Καλύτερα να μάθεις να πηγαίνεις με την ροή του ποταμού και να μη φοβάσαι τις αλλαγές. Σίγουρα δεν σου κάνει καλό η μοναξιά, αλλά πιθανόν να είναι καλύτερο να ασχοληθείς, αυτό το διάστημα, με τον εαυτό σου, την οικογένεια σου και με θέματα που φοβόσουν, μέχρι πρότινος, να αγγίξεις.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε φάση εσωτερικών αναζητήσεων και αμφισβητείς ακόμα και τις πιο στενές σου σχέσεις. Τείνεις να μιλάς λίγο και να κρατάς πολλά πράγματα για σένα και μόνο. Ένας Καρκίνος βρίσκεται πλάι σου και με τον τρόπο του σε κάνει να λειτουργείς πολύ συναισθηματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αναστολές και δεν κάνεις συναντήσεις και επαφές, που παλαιότερα έκανες με ζέση. Τώρα προτιμάς οι άλλοι να έρθουν σε εσένα. Οικογενειακά βάρη και υποχρεώσεις σε πιέζουν και η περίοδος αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα απαιτητική. Εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου, πίστεψε στους άλλους και θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όλες τις αντιξοότητες.




Γενικά: Βρίσκεσαι με κοντινά σου πρόσωπα και δε χάνεις το χρόνο σου σε επιπόλαιες κοινωνικές συγκεντρώσεις ή επιφανειακές σχέσεις. Θέλεις να ζεις με ουσία και αυτό επιδιώκεις.
Ερωτικά: Παραδίνεσαι συναισθηματικά στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο, που θα αναμοχλεύσει πολλά, καλά, ξεχασμένα συναισθήματα. Ένας Καρκίνος δένεται πολύ μαζί σου ενώ Παρθένος και Σκορπιός είναι υποψήφιοι για νέες γνωριμίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Προφυλάσσεις τα συμφέροντα των συνεργατών σου και προσπαθείς με τον τρόπο σου να μεταδώσεις τις εμπειρικές σου γνώσεις. Δεν θέλεις τίποτε να πάει χαμένο, γι' αυτό προστατεύεις τις επαφές σου και συνεργάζεσαι με μεγαλύτερη προθυμία. Ο συντονισμός όλων των προσπαθειών σου προς μια κατεύθυνση αποδίδει.




Γενικά: Ασχολείσαι με πράγματα που μπορεί φαινομενικά να μην σου ταιριάζουν. Η διάθεσή σου έχει πέσει και στρέφεσαι προς τον εαυτό σου. Η διατροφή, τόσο η δική σου, όσο και της οικογένειάς σου γίνεται το πρώτο και κύριο μέλημά σου.
Ερωτικά: Η υπόθεσή σου είναι περισσότερο οικογενειακή παρά ερωτική. Δηλαδή και με ένα νέο πρόσωπο φλερτάρεις, αλλά θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις, που θα αναγκαστείς να παίξεις αταίριαστους για σένα ρόλους. Όμως το ταίρι σου χρειάζεται αυτή ακριβώς την «οικογενειακή» φροντίδα κυρίως αν είναι Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός και Αιγόκερως.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι δεν ενεργείς για λογαριασμό σου αλλά για λογαριασμό τρίτων, οι οποίοι σε υποχρεώνουν να βρεθείς μέσα σε καταστάσεις που σου φαίνονται σαν καταναγκαστικά έργα. Δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά, ως χρήσιμες εμπειρίες, παραδείγματος χάριν, ή ως σημείο απολογισμού της μέχρι τώρα πορείας σου.





Γενικά: Έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες να προλάβεις κάποια λάθη που χρειάζονται άμεση επέμβαση. Όλες οι κινήσεις σου έχουν κύρος και αυτό προσδίδει σιγουριά στο πρόσωπό σου, σε αυτούς που σε ακολουθούν και στην ορθότητα των αποφάσεών σου. Αν έχεις γεννηθεί την τελευταία ημέρα, δυσανασχετείς είτε εξαιτίας κάποιου προβλήματος υγείας είτε εξαιτίας σχέσεων στις οποίες χρειάζεται να δείξεις μεγαλύτερη διπλωματία από άλλες φορές.
Ερωτικά: Φροντίζεις να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, ενώ βλέπεις με ωριμότητα τα συναισθήματά σου προς το άλλο πρόσωπο. Μπορεί να φαίνεται ότι αδρανείς αλλά δεν είναι έτσι, γιατί την κατάλληλη στιγμή θα δείξεις αυτά που νιώθεις με πράξεις. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να εδραιώσεις τη σχέση σου με ένα Λέοντα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι και ρισκάρεις εκ του ασφαλούς και αυτό σου αποφέρει κέρδος και καινούργια κίνητρα. Οι ιδέες σου μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό προκειμένου να πετύχεις το σχέδιο σου. Μην αρνείσαι καινούργιες μεθόδους και καινούργιες τεχνικές που μπορεί να σου φαίνονται απρόσιτες, αλλά πολύ χρήσιμες για την επαγγελματική σου εξέλιξη.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *