Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ανοιχτή ομιλία-συζήτηση και προτάσεις ελληνικού οργανισμού διεθνών Ελλήνων στο Λουτράκι Αλμωπίας

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΩΡΑ 21:00
 
 ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΗΣΜΟΥ ΕΙ-END.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ "ΜΟΝΟ" ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ/ΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΡΕΥΜΑ, ΣΤΕΓΑΣΗ, ΝΕΡΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ).
 
 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΗΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΧΟΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΚΧΩΡΓΗΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ !!!! http://www.pellatv.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *