Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 7/7 τα Ζώδια!

Η αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά να κοιτάζουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κρατάς πολλά μέσα σου γιατί νιώθεις ότι πρέπει να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός/η προς όλους και όλα. Η καχυποψία θα σε παιδέψει για λίγο και κυρίως προς κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι κοντά σου αλλά δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο.
Έρωτας: Θα μαζέψεις τις δυνάμεις σου και πιθανόν να θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου για να μη σπαταλάς ενέργεια. Πιθανόν, θυμός και έντονα συναισθήματα να αναδυθούν, αλλά ένας Σκορπιός μπορεί άνετα να σε βοηθήσει να τα διαχειριστείς. Μπορεί ένας Ταύρος να είναι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά δεν κάνεις κανένα βήμα για να είστε μαζί. Προσπαθείς όμως με τον ένα ή άλλο τρόπο, κρυφά, να μάθεις νέα του.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά θέματα. Γι' αυτό ακριβώς κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να λάβεις χρήματα ακόμα και από πρόσωπα που πιθανόν να ντρεπόσουν το προηγούμενο διάστημα, ίσως από κάποιο φίλο ή γονείς.




Γενικά: Έρχεσαι πολύ κοντά με άλλους ανθρώπους. Ο λόγος μπορεί να μην είναι όμως ευχάριστος αλλά μια δυσκολία ή αντιξοότητα. Η στενοχώρια και η λύπη που θα προκληθούν, μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Επειδή δεν αντέχεις τις ξαφνικές αλλαγές, πιθανόν να ζορίζεσαι τόσο, που μπορεί ακόμα και να χρειαστεί να αλλάξεις σπίτι.
Έρωτας: Ένα ξαφνικό πάθος μπορεί να σε κυριεύσει για ένα Σκορπιό και να μην ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Μην ανακατέψετε στη σχέση σας καθόλου τα οικονομικά, γιατί θα δημιουργηθούν εξαρτήσεις που θα φέρουν εντάσεις. Με τον Καρκίνο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Ένας Τοξότης είναι πολύ κοντά σου αλλά φοβάσαι τη μεγάλη κοινωνικότητά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δύναμή σου είναι η σταθερότητα που έχεις και που προσφέρεις στους άλλους. Μερικές φορές το παρακάνεις, γι' αυτό χρειάζεται να γίνεις κάπως περισσότερο ελαστικός/η, για να μπορείς να κάνεις ανοικτές συζητήσεις, ακόμα και να κερδίζεις χρήματα.




Γενικά: Μπορεί να έχεις αναλάβει τον ρόλο ψυχολόγου για ένα φίλο σου και αυτό να σε φέρνει και εσένα σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο. Χρειάζεται να χειριστείς αυτό το θέμα με διακριτικότητα και λεπτότητα. Το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει καλύτερα τόσο να συναισθανθείς τον φίλο σου όσο και τον βαθύτερο εαυτό σου.
Έρωτας: Έχεις κάποιες αναστολές ή βαθιές φοβίες, μήπως χαλάσει η σχέση σου. Γι' αυτό μπορεί να φέρεσαι αλλοπρόσαλλα. Με έναν Σκορπιό ή έναν Αιγόκερω μπορεί να κάνετε μια σιωπηρή συμφωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα θα αναλάβεις πιο δύσκολα πράγματα και μπορεί να επιβεβαιώσεις και κάποιες υποψίες που είχες για κάποιους συγκεκριμένους συνεργάτες. Μη φοβηθείς να ζητήσεις χρήματα και κυρίως μη φοβηθείς να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι.




Γενικά: Θα διοχετεύσεις όλη σου την ενέργεια στην αναζήτηση και στην έρευνα. Εάν είσαι σε ταξίδι, μνήμες παλιές θα αναδυθούν. Μπορεί να βρεθείς με ένα άτομο από την οικογένεια σου και να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Το θέμα ενός παιδιού που σε απασχολεί, θα λυθεί άμεσα.
Έρωτας: Έχεις μια συγκεκριμένη τακτική που ακολουθείς και αυτό αποδίδει. Εάν το πρόσωπο που σχετίζεσαι είναι μεγαλύτερο ή πιο ώριμο από εσένα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις την ουσία της σχέσης σας. Ένας Σκορπιός παίζει ένα ρόλο καθοριστικό στην πορεία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ρισκάρεις αλλά εκ του ασφαλούς, γιατί φοβάσαι τα απρόοπτα. Γι' αυτό θα ακολουθήσεις την πεπατημένη ή θα ρισκάρεις για κάτι που είσαι σχεδόν βέβαιος/η. Πιθανόν να μην ανακοινώσεις και πολλά από τα σχέδια σου και θα δράσεις κάπως υπόγεια. Ο λόγος είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης και η καχυποψία προς τους άλλους.




Γενικά: Κινείσαι στα σκοτεινά γιατί δε θες να γνωρίζουν οι γύρω σου τί ακριβώς κάνεις και πώς το κάνεις. Ένα θέμα με ακίνητη περιουσία θα σε ζορίσει αρκετά, γιατί μπορεί να έχεις διαφωνίες με τους ιδιοκτήτες. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο έχει την ανάγκη σου περισσότερο από ποτέ και αυτό σε στεναχωρεί και σε αναστατώνει ψυχικά.
Έρωτας: Έχεις κάποιες αναστολές και φοβάσαι κατά βάθος την προδοσία από έναν Ταύρο ή ένα Σκορπιό. Παραμένεις πολύ εσωστρεφής και δεν εκδηλώνεσαι εύκολα. Καλό είναι να διασταυρώνεις πρώτα κάποιες πληροφορίες για το άτομο που είστε μαζί και να μην κάνεις με το μυαλό σου δικά σου σενάρια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά πράγματα να επιλύσεις και κυρίως ένα θέμα ακινήτου σου φαίνεται αρκετά επίπονο. Όταν βρίσκεις τα σκούρα, βγάζεις τις δυνάμεις σου και ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες. Εδώ όμως ίσως κινηθείς με στόχο το κέρδος και τίποτε άλλο. Όσον αφορά στο ακίνητο θα χρειαστεί να κάνεις κάποια παζάρια.




Γενικά: Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου και μέσα από αυτό θα δικαιωθείς. Έχεις πολλές ικανότητες και θα χρειαστεί να τις αναδείξεις μέσα από διάφορες περιστάσεις. Η επαφή με ένα συγγενικό πρόσωπο που είναι ακόμα στο εξωτερικό θα σε φέρει πιο κοντά του και μπορεί να επιλύσετε και κάποιες οικονομικές διαφορές που υπήρχαν από παλιά.
Έρωτας: Με έναν Σκορπιό μπορεί ξαφνικά να γίνετε αυτοκόλλητοι και να έχετε από κοινού ενδιαφέροντα που θα σας δένουν περισσότερο. Ένα ταξίδι θα σε βοηθήσει να βγάλεις περισσότερο στην επιφάνεια τον αισθησιακό σου εαυτό. Μην αφήνεις πάντως την γκρίνια να σου χαλάει την διάθεση και το κέφι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κερδίσεις σήμερα χρήματα και μάλιστα με την αξία σου, γιατί θα δικαιωθείς σε μια νέα δουλειά που έχεις πάει. Αν ασχολείσαι με ασφάλειες ή πωλήσεις θα δεις μια βελτίωση.




Γενικά: Κινείσαι με στόχο το κέρδος και όχι μόνο το υλικό, αλλά οποιοδήποτε, συναισθηματικό ή προσωπική επιδίωξη. Ασκείς μαγνητισμό και σαγήνη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εκείνη τη στιγμή εκφράζεις τον αληθινό σου εαυτό.
Έρωτας: Έχεις κάποιες δοσοληψίες με έναν Ταύρο ή Σκορπιό και πιθανόν να σου κάνει καλό η επαφή μαζί τους, γιατί συνδυάζεις το τερπνό μετά του ωφελίμου. Ένας Κριός μπορεί να νευριάσει, αν καταλάβει τις εξαρτήσεις σου από τα οικονομικά και από τα υλικά αγαθά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανασφάλεια και προσπαθείς να εκμεταλλευτείς οποιαδήποτε στοιχείο του χαρακτήρα σου για να κερδίσεις χρήματα. Πιθανόν να κάνεις κάποιες βεβιασμένες κινήσεις, που μετά μπορεί να σε στιγματίσουν. Προσπάθησε να μην πάρεις δάνειο, γιατί ίσως το μετανιώσεις.




Γενικά: Θα βγεις έξω από το καβούκι σου και όχι μόνο. Θα διεκδικήσεις με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο αυτά που σου ανήκουν. Μπορεί μερικές φορές να έχεις ρόλο απόμακρο αλλά τώρα θα προσπαθήσεις να γίνεις πιο επικοινωνιακός/η και επεμβατικός/η.
Έρωτας: Ωριμάζεις και το βλέπεις κάθε μέρα. Ο Κρόνος σίγουρα είναι ο μεγάλος δάσκαλος. Μπορεί να έχει φέρει τα πάνω-κάτω στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά να θυμάσαι ότι είναι για καλό σου. Σαν ζώδιο φοβάσαι τις αλλαγές. Η πίεσή του όμως θα σε αναγκάσει να κάνεις πράγματα για σένα. Η επαφή με ένα Ταύρο μπορεί να υπάρχει, αλλά χρειάζεται να μπεις βαθιά, στην αληθινή ουσία αυτής της σχέσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αρκετές προοπτικές για να κερδίσεις χρήματα. Αλλά εσύ μπορεί να τα βλέπεις όλα δύσκολα, γιατί δεν σε αφήνει ο ψυχισμός σου να κινηθείς πιο ελεύθερα. Το καλό είναι ότι θα έχεις κάποιες καλές προτάσεις ή θα λάβεις πίσω χρήματα που σου χρωστούν.




Γενικά: Έχεις τις κλειστές σου γιατί μπορεί τα συναισθήματα σου να σε οδηγήσουν σε άτομα που δεν είναι πια στην ζωή σου και έχεις την τάση να κοιτάς πίσω το παρελθόν, για να κάνεις έναν απολογισμό. Μια έντονη στεναχώρια μπορεί να σου βγει αλλά η αισιοδοξία του χαρακτήρα σου μπορεί να μην σε αφήσει να μείνεις για πολύ εκεί.
Έρωτας: Έχεις αναπολήσει ένα Ταύρο αλλά δεν θέλεις να το μοιραστείς με κανένα, παρά μόνο με άτομα που εμπιστεύεσαι. Η διακριτικότητα και η εχεμύθεια είναι σημαντική για σένα και με αυτό τον τρόπο θα κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεσαι. Με ένα Λέοντα μπορεί να σας χωρίσουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες δυσκολίες οι οποίες θα σε βάλουν σε μπελάδες. Και ο λόγος είναι ότι πρέπει να διαπραγματευτείς με ένα Σκορπιό ή ένα άλλο άτομο για χρέη ή υποθέσεις που δεν έχουν τελειώσει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με ανοικτά χαρτιά για να ξεπεράσεις τις εντάσεις.




Γενικά: Ασχολείσαι με πάθος σε ό, τι έχεις αναλάβει. Θέλεις τώρα πια να ξεκολλήσεις από το παρελθόν και να κοιτάξεις το μέλλον. Μπορεί να αλλάξεις και σελίδα κλείνοντας την πόρτα σε φιλίες ή σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν πια. Το καλό είναι ότι θα το κάνεις μετά από εσωτερική απόφαση.
Έρωτας: Επειδή σε έλκουν μόνο οι σοβαρές σχέσεις και δεν θέλεις να μπλέκεσαι πάλι με άτομα που δεν είναι υπεύθυνα, πιθανόν να πεις το «ναι» σε ένα πρόσωπο που δεν έχεις τόσο έντονο πάθος μαζί του, αλλά συντονίζεστε καλά, γιατί έχετε κοινούς στόχους και ίδιο τρόπο ζωής.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πάρεις αυτά που σου ανήκουν και με την πυγμή που θα δείξεις, θα κάνεις να υποχωρήσουν άτομα που φέρνουν εμπόδια. Ένα άτομο που έχει ισχυρή κοινωνική θέση μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποια σχέδια σου.




Γενικά: Κάνεις τον απολογισμό σου και εκεί μπορεί να βγουν πικρίες και στεναχώριες, κυρίως από άτομα που έχεις στηρίξει και έχουν δείξει κατά την γνώμη σου αχαριστία. Εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις μπροστά, χωρίς μνησικακίες και θυμούς και όλα θα ξεδιαλυθούν πιο γρήγορα.
Έρωτας: Η σκέψη ενός Σκορπιού μπορεί να σε απασχολεί ιδιαίτερα και να σε κάνει να νιώθεις ανάμικτα συναισθήματα. Σε έλκει πολύ και ίσως σήμερα να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να του αντισταθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν δοσοληψίες οι οποίες είναι περίεργες και κυρίως με τους συνεργάτες μπορεί να δημιουργείται κόντρα ή ένταση. Γι' αυτό φρόντισε όλοι οι λογαριασμοί σου να είναι ξεκάθαροι.





Γενικά: Νιώθεις βαθιά ότι θα γίνουν αλλαγές και αυτές θα βελτιώσουν την ζωή σου. Οι κινήσεις σου θα είναι πολύ περίεργες και μυστικές και θα ξαφνιάσεις κάποια άτομα με την αποφασιστικότητα και την τόλμη σου.
Έρωτας: Η δύναμη που μπορεί ξαφνικά να βγει από την καρδιά σου, θα σε οδηγήσει σε λύσεις κάπως απόλυτες αλλά σωστές. Η επαφή με ένα Καρκίνο ή Σκορπιό σίγουρα θα σε ευχαριστήσει. Με ένα Λέοντα θα σας χωρίσουν κάποια σοβαρά μυστικά που δεν θέλεις να μοιραστείς μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προσπάθειές σου για να εξασφαλίσεις χρήματα θα ευοδωθούν. Όμως, αυτά μπορεί να προέλθουν είτε από δάνειο είτε από συνθήκες που δεν σε συμφέρουν. Προκειμένου να κινηθείς και να μη ξεμείνεις από ρευστό, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά. Μια βοήθεια από ένα μέλος της οικογένειας, όπως από ένα Καρκίνο, θα σου λύσει τα χέρια.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *