Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

«Ο Κατάδικός μου» με Ελένη Ράντου, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Ορφέα Αυγουστίδη

Την βραβευμένη κωμωδία «Ο Κατάδικός μου» των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη, παρουσιάζει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, την Παρασκευή 11 Ιουλίου, στις 9.15΄ το βράδυ, με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου, τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, τον Ορφέα Αυγουστίδη κ.α.

Πρόκειται για μια παράσταση βαθιά ανθρώπινη, συγκινητικά αστεία που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο σύγχρονη! Ένα έργο που πραγματεύεται τους φόβους και τις ανασφάλειές μας, και που συγκίνησε βαθιά πολλές χιλιάδες θεατών. Τα υλικά της παράστασης; το μεράκι, η ειλικρίνεια, η απόλυτη διαθεσιμότητα και η γενναιοδωρία.

Λίγα λόγια για το έργο

Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μια φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με Αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευμένο βαλκανιονίκη που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του; Όλοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν... με φόντο την Ελλάδα του σήμερα. Μια σύγχρονη και αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους. Γιατί ο σαρκασμός και το χιούμορ είναι το μόνο όπλο απέναντι στο φόβο μας.

Το έργο κέρδισε το Βραβείο δραματουργίας ελληνικού έργου «Κάρολος Κουν» 2012.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης, Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη, Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης, Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη, Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα, Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζήκος, Video art: Άκης Πολύζος, Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς.

Παίζουν: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.



Τιμές εισιτηρίων:

18€: Ενήλικες, 

15 €: Προπώληση στα γραφεία της ΔΗΚΕΠΑΠ, τηλ 2382084381

15 € : Μαθητικό (από 13 έως 17 ετών), Φοιτητικό & Πολυτέκνων

12 € : Παιδικό (από 6 έως 12 ετών) & Ανέργων (με την προσκόμιση στον έλεγχο κάρτα ανεργίας).




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *