Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Οι όμορφοι αρρωσταίνουν λιγότερο

Οι όμορφοι αρρωσταίνουν λιγότεροΈρευνα έδειξε ότι εμφανίζουν χαμηλότερα ποσοστά σε διάφορες παθήσεις.

Οι όμορφοι και γοητευτικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν λιγότερο, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι, που συνέλλεξε στοιχεία από 15.000 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 24 έως 35 ετών, για περίπου 20 χρόνια.

Το συμπέρασμα είναι ότι όσο πιο ψηλά είναι κάποιος στην κλίμακα της ομορφιάς, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να εμφανίσει ασθένειες όπως το άσθμα, ο διαβήτης, η χοληστερόλη, ακόμη και η υπέρταση. Στους όμορφους άνδρες τα ποσοστά ασθενειών είναι μειωμένα από 13-23% ενώ στις γυναίκες από 12-22%.

Η εξωτερική εμφάνιση των συμμετεχόντων αξιολογήθηκε και κατηγοριοποιήθηκε σε πέντε υποομάδες (πολύ άσχημος, άσχημος, μέτριος, όμορφος, πολύ όμορφος).

Οι ερευνητές προσπαθώντας να εξηγήσουν τα αποτελέσματα της έρευνας λένε ότι «η σχέση ομορφιάς και καλής υγείας μπορεί πιθανώς να εξηγηθεί από τα καλά γονίδια».


πηγή:lifo.gr

1 comments:

  1. Δεν μας είπαν ποιοι ακριβώς είναι οι όμορφοι. Η ομορφιά είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. Έχω ακούσει να χαρακτηρίζουν όμορφες ορισμένες γυναίκες που ήταν ... ας μην πω καλύτερα τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *