Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Επίσκεψη του Προεδρείου της ΕΠΣ Πέλλας στον Υφυπουργό Αθλητισμού

Καρποφόρα αναδείχθηκε η επίσκεψη του Προέδρου της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ κ. Αντωνίου Αστέριου και του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Πανίδη Αβραάμ την Πέμπτη 3-7-2014 και Παρασκευή 4-7-2014
στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό υπεύθυνο για θέματα Αθλητισμού κ. Αδριανό και την προισταμένη κ. Αξαλή του τμήματος Σωματείων & Γυμναστηρίων της ΓΓΑ.

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και εποικοδομητικό διάλογο ο Πρόεδρος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος πήραν την διαβεβαίωση από τον Υφυπουργό για άμεση επιχορήγηση των ερασιτεχνικών σωματείων της Ένωσής μας, με το ποσό των 43.000,00 Ε περίπου, τα οποία θα διανεμηθούν σύντομα στα ενεργά σωματεία της δύναμής μας.

Ακόμη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας και ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεσμεύθηκε για έμπρακτη στήριξη και αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο.


πηγη: edessanews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *