Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Σημαντική διάκριση για τον Βασίλη Αβραμίκα από τον Αρχάγγελο Πέλλας

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του Taekwondo Βασίλης Αβραμίκας της Φλόγας Πρωταθλητών Φυλής στο πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδος που έγινε στην Χαλκίδα στις 5-6 Ιουλίου. 

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα και ακατάλληλο για καρδιακούς κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του με σκορ 7-4. Μετά το τέλος του αγώνα ο αθλητής ευχαρίστησε τον προπονητή του αθλητικού τμήματος του Δήμου Φυλής κο Στέλλιο Κουκέλη, που τον προπονούσε τους τελευταίους 2 μήνες, για την δύσκολη διοργάνωση. Μαζί έφτασαν στην τόσο σημαντική επιτυχία για την Φλόγα Πρωταθλητών Φυλής, μιας και ήταν η τελευταία εμφάνισή του με τα χρώματα της, αφού ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής taekwondo Παναγιώτης Παλαιολόγου και ο πρωταθλητής νοτίου Ελλάδος Βασίλης Αβραμίκας συμφώνησαν και έδωσαν τα χέρια και από την νέα περίοδο ο δεύτερος θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΣ Αχαρνών «Παλαιολόγος», συναθλητής πλέον με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Φωτεινή Μπίρμπα. Ο αθλητής ήδη ξεκίνησε προετοιμασία υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Παλαιολόγου. 

Ο Βασίλης Αβραμίκας κατάγεται από τον Αρχάγγελο Πέλλας, όπου και κατοικεί η οικογένειά του (ο παππούς του).



































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *