Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

IALMOPIA LIVE: Παράδειγμα προς μίμηση οι Almopistas - Καθαρισμός πάρκου [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Αρκετοί από εσάς μπορεί να έχετε προσέξει την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια, στο παρκάκι μετά το αστυνομικό τμήμα προς το κέντρο υγείας. Τα παιδιά παίζουν μέσα στα σκουπίδια κάνοντας τις συνθήκες πέρα από αντιαισθητικές, επικίνδυνες για την υγεία τους.

Οι Almopistas Αριδαίας το Σάββατο 19 Ιουλίου καθάρισαν το πάρκο για να προσφέρουν πάλι στα παιδιά ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον για να παίξουν!

Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia.gr:














































ialmopia.gr

2 comments:

  1. tha ksanampoun oi klasikoi vromiarides kai tha to xanakanoun san ta moutra tous.... pantos mpravo stta pedia pou to katharisan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία πρωτοβουλία αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβουν και τις ευθύνες τους οι θεσμικά υπεύθυνοι... Η καθαριότητα ανήκει στις υπηρεσίες του Δήμου και οφείλει να προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *